Live Κίνηση
Περισσότερα
Renault 2021-1

Renault Captur: Το απόλυτο compact SUV

Ελλάδα 4:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Renault Captur: Το απόλυτο compact SUV

Renault 2021-1

Renault Captur: Το απόλυτο compact SUV

Renault 2021-1

Εντυπωσιακό σε εμφάνιση, με κορυφαίους χώρους και τεχνολογικές εφαρμογές και εμφανή μία premium διάσταση ποιότητας και ανέσεων, το Renault Captur φιγουράρει ως η κορυφαία επιλογή στην δημοφιλή κατηγορία των compact SUV.

Advertisement
Advertisement

Έχοντας κερδίσει το αγοραστικό κοινό ήδη από την πρώτη του γενιά, το νέο Renault Captur συνεχίζει αυτή την θριαμβική πορεία, όντας το απόλυτο best-seller της κατηγορίας τους σε αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές. Με δεκάδες τίτλους και βραβεία στο ενεργητικό του και με πληθώρα διακρίσεων (μεταξύ αυτών και το τίτλο του πιο ασφαλούς αυτοκινήτου στην κατηγορία στα crash tests του EuroNCAP), το Renault Captur αποτελεί αυτή την στιγμή την πιο ολοκληρωμένη και πλήρη πρόταση της κατηγορίας του.

Μοντέρνο και άκρως ελκυστικό σχεδιαστικά, διαθέτει ένα δυναμικό σε παρουσία αμάξωμα το οποίο τραβάει τα μάτια του κοινού και αρέσει πολύ. Η αθλητική του σιλουέτα δείχνει την σχεδιαστική ευρηματικότητα της Renault στις καλύτερες στιγμές της, με το μήκος του αμαξώματος να έχει αυξηθεί στα 4,123 μέτρα και ακόμα μεγαλύτερο μεταξόνιο στα 2,63 μέτρα, στοιχείο που εξασφαλίζει κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Advertisement
Advertisement

Εξίσου εντυπωσιακό και μοντέρνο είναι και το σαλόνι, το οποίο υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας. Κεντρικό κομμάτι της αισθητικής προσέγγισης είναι η μεγάλη οθόνη πολυμέσων των 9,3 ιντσών, με κάθετο προσανατολισμό, το οποίο “αιωρείται” στην μέση του ταμπλό και θυμίζει έντονα ένα μοντέρνο tablet στραμμένο προς τον οδηγό για μεγαλύτερη ευχρηστία.

Το ψηφιακό υπόβαθρο του Clio ενισχύεται και από τον πίνακα οργάνων, ο οποίος αποτελείται από μία έγχρωμη οθόνη από 7 έως 10,25 ίντσες και παρέχει τη δυνατότητα εξατομίκευσης της εμφάνισης των πληροφοριών με έναν εξαιρετικά εύκολο τρόπο. Στην έκδοση των 10,25 ιντσών ενσωματώνονται και οι πληροφορίες από το σύστημα πλοήγησης.

Advertisement

Η Renault έχει φροντίσει ώστε να δημιουργήσει ένα κορυφαίοι σαλόνι υψηλής ποιότητας στα πλαστικά και premium αίσθησης για τους επιβάτες, διαθέτοντας επίσης και μοναδική για την κατηγορία έμφαση στην συναρμολόγηση και το δέσιμο των υλικών.

Πέρα από το κορυφαίο στιλ, οι σχεδιαστές της Renault έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα κορυφαίο σε πρακτικότητα περιβάλλον, με δεκάδες χώρους για την αποθήκευση μικροαντικειμένων και πολύ άνετα καθίσματα για άνεση των επιβατών στα μεγάλα ταξίδια.

Advertisement

Ο χώρος των αποσκευών φθάνει στα 536 λίτρα, τιμή κορυφαία για την κατηγορία του, με τους έξτρα χώρους μέσα στην καμπίνα να προσθέτουν άλλα 27 λίτρα. Ο όγκος του πορτ-μπαγκάζ μπορεί να αποκτήσει εναλλακτικές θέσεις λόγω αναδίπλωσης των καθισμάτων αλλά και την ύπαρξη διπλού δαπέδου. Χάρη σε αυτές τις δυνατότητες το Renault Captur είναι σε θέση να μεταφέρει αντικείμενα με μήκος που φθάνουν έως και τα 1,57 μέτρα.

Advertisement

Στην όλη δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου, έρχονται να προστεθούν και οι δεκάδες δυνατότητες διχρωμίας που παρέχει η εταιρία. Το 80% των πωλήσεων στην Ευρώπη είναι δίχρωμα, με πολλές δυνατότητες εναλλακτικής διαμόρφωσης ανάλογα με τις επιθυμίες των αγοραστών.

Υπάρχουν επίσης δεκάδες επιλογές σε χρώματα για το αμάξωμα, πολλές επιλογές για την οροφή και τους πλευρικούς καθρέπτες, 3 επιπλέον επιλογές για τα πλευρικά προστατευτικά αλλά και διαφορετικοί συνδυασμοί για το σαλόνι, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να προσαρμοστεί στις ανάγκες του πελάτη.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν την εικόνα ενός ιδιαίτερα σύγχρονου compact SUV το οποίο απευθύνεται στον μοντέρνο καταναλωτή που θέλει και μπορεί να επιλέξει ένα απόλυτα μοντέρνο αυτοκίνητο, με αισθητική αλλά και κατασκευαστική υπεροχή. Μία υπεροχή που όπως είναι προφανές εκτιμάται από το αγοραστικό κοινό σε όλη την Ευρώπη, καταξιώνοντας το Captur σε ρόλο πρωταγωνιστή στην κατηγορία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Renault Captur E-TECH: Η plug-in hybrid έκδοση
Renault Captur: Νέα πλατφόρμα και πλούσια γκάμα κινητήρων
Renault Captur: Ηγέτης στην ασφάλεια