Live Κίνηση
Περισσότερα
RANGE_ROVER_2024

Range Rover House: Χειροπιαστή πολυτέλεια

Ελλάδα 22:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Range Rover House: Χειροπιαστή πολυτέλεια

RANGE_ROVER_2024

Range Rover House: Χειροπιαστή πολυτέλεια

RANGE_ROVER_2024

H luxury διάσταση ενός Range Rover αναδεικνύεται σε κάθε πτυχή της κατασκευαστικής του μελέτης, αλλά επίσης και όσων εμπειριών ακολουθούν τον προνομιούχο πελάτη αρκετά μετά την αγορά.

Advertisement
Advertisement

Η τεράστια παράδοση που συνοδεύει την Range Rover ως τον πρωτοπόρο στα πολυτελή τετρακίνητα παντός εδάφους δεν θα μπορούσε να μην ακολουθηθεί και στις νέες γενιές των μοντέλων της.

Τα μοντέλα της Range Rover χωρίς αμφιβολία ανήκουν σε αυτό το ολιγομελές prive club των οχημάτων που δεν αρκούνται στην επιφανειακή έννοια της πολυτέλειας, αλλά την αναζητούν σε βάθος. Σε εκείνες τις μικρές «λεπτομέρειες» που ανοίγουν νέους δρόμους και κάνουν την διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η βρετανική μάρκα αποτελεί «εγκυκλοπαίδεια» των πιο καινοτόμων τεχνολογιών που δείχνει το μέτρο του εφικτού στην τεχνολογία των luxury αυτοκινήτων παντός εδάφους. Ένα «καταφύγιο» για τους επιβάτες της, οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν την οδήγηση μέσα σε ένα περιβάλλον ψυχικής ηρεμίας και σωματικής ευεξίας.

Advertisement
Advertisement

Αυτή η luxury κατεύθυνση που έχουν τα Range σε συνδυασμό με την ανώτερη σχεδίαση και τεχνολογία αντανακλώνται και στις υπηρεσίες που βιώνει ο χρήστης. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα του πρώτου Range Rover House στην Ελλάδα, όπου μετουσιώθηκαν οι αρχές της μάρκας.

Η σύγχρονη πολυτέλεια, η minimal αισθητική και η ελληνική φιλοξενία συναντιούνται για να υπηρετήσουν την αυθεντικότητα και το DNA της Range Rover σε μια σειρά μοναδικών εμπειριών, με φόντο την Αθηναϊκή Ριβιέρα. Το πρώτο Range Rover House στην Ελλάδα άνοιξε τις πύλες του προκειμένου να υποδεχθεί τους λάτρεις της εταιρίας κατόπιν πρόσκλησης του Ομίλου Πέτρος Πετρόπουλος, επίσημου εισαγωγέα της Range Rover στη χώρα μας. Εκλεκτοί καλεσμένοι και σημαντικοί εκπρόσωποι των μεγαλύτερων media ομίλων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σε μια όαση χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα, στο ξενοδοχείο One&Only Aesthesis, οι εκλεκτοί καλεσμένοι γεύτηκαν την πολυτέλεια στον ύψιστο βαθμό. Τρία διαφορετικά masterclass, τα Fine Watches, Fine Jewelry και Champagne, σχεδιασμένo το καθένα αποκλειστικά για να μυήσει το κοινό σε μυστικά ανώτερων και αποκλειστικών εμπειριών.

Advertisement

Το Fine Watches Masterclass ξεδίπλωσε τα μυστικά της υψηλής ωρολογοποιίας Vacheron Constantin και IWC, δύο εμβληματικών brands, τα οποία στην Ελλάδα εκπροσωπούνται από τον οίκο Imanoglou. Το Champagne Masterclass ανέδειξε μοναδικούς συνδυασμούς γευσιγνωσίας, αποκαλύπτοντας τις διαφορετικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η σαμπάνια Dom Perignon, ανάλογα με το έδεσμα που τη συνοδεύει, δημιουργώντας μια ολόκληρη μυσταγωγία απόλαυσης.

Το Fine Jewelry Master class ταξίδεψε τους προσκεκλημένους στον λαμπερό κόσμο των υψηλήςαισθητικής κοσμημάτων και πολύτιμων λίθων των οίκων Crivelli και Pomellato, αποκαλύπτοντας μυστικά για τις τεχνικές επιλογής και κοπής, καθώς και τον τρόπο κατασκευής των περίτεχνων χειροποίητων κομψοτεχνημάτων.

Advertisement

Η ιεροτελεστία ολοκληρώθηκε το ηλιοβασίλεμα με μια αποκλειστική εμπειρία γευσιγνωσίας στο signature ELBAR, με four course dinner menu ειδικά διαμορφωμένο για το Range Rover House και υπογεγραμμένο από τον βραβευμένο με 3 αστέρια Michelin chef Paco Morales. Η βραδιά επισφραγίστηκε με μια απολαυστική περιήγηση στα τελευταία μοντέλα του brand, που ήταν τοποθετημένα στο χώρο καθ’ όλη τη διάρκεια.

Πιο επιθυμητό από ποτέ το Range Rover SV, η κορωνίδα της μάρκας, με κορυφαίο εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής μαζί με την ενσάρκωση της sport πολυτέλειας και τις απαράμιλλες επιδόσεις του Range Rover Sport και το πιο εκλεπτυσμένο και σαγηνευτικό Range Rover Velar. Τα τρία μοντέλα ανέδειξαν για ακόμα μία φορά την υπεροχή της μάρκας Range Rover, όχι μόνο από πλευράς ποιότητας κατασκευής και σχεδίασης, αλλά και στην ικανότητα του να δημιουργεί έναν κόσμο πολυτέλειας και καινοτομίας, μετουσιώνοντας τις γνωστές διαχρονικές αξίες της επώνυμης φίρμας.

Η Range Rover βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της, έχει πιστό κοινό, τους περιποιείται με luxury εμπειρίες όπως αρμόζουν στο φημισμένο brand, είναι μαζί τους σε όλο το ταξίδι και όχι μόνο στην πώληση. Σημειώστε πως η RangeRover είναι μία από τις κορυφαίες βρετανικές μάρκες πολυτελείας στον κόσμο, με εμπορική δραστηριότητα σε 121 χώρες. Ανήκει στο House of Brands της JLR μαζί με τις μάρκες Defender, Discovery και Jaguar.

Advertisement