Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Άλλαξε συνοδηγό ο Kubica

Ελλάδα 15:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Άλλαξε συνοδηγό ο Kubica

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Άλλαξε συνοδηγό ο Kubica

ΑΓΩΝΕΣ

Οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά σημαντικές για την καριέρα του Ρόμπερτ Κούμπιτσα στον παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Πολωνός κάνει ντεμπούτο με World Rally Car, μαχόμενος στο Ράλι Ουαλίας ως εργοστασιακός οδηγός της Citroen, αγωνιζόμενος στη θέση του Καλίντ Αλ-Κασίμι. Όμως εκτός από το νέο… «γραφείο», θα πρέπει να συνηθίσει και την παρουσία νέου συνοδηγού στο δεξί μπάκετ!

Στη θέση του συμπατριώτη του Μάσιεκ Μπάραν, που τον καθοδήγησε στη κατάκτηση του φετινού τίτλου στη κατηγορία WRC-2, θα βρίσκεται ο Ιταλός Μικέλε Φεράρα. Θα πρέπει λοιπόν να εξοικειωθεί και με το να ακούει οδηγίες σε άλλη γλώσσα!

Advertisement
Advertisement

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όμως ο Μάσιεκ μου είπε πως ήθελε να σταματήσει μετά το Ράλι Ισπανίας. Δεν μπορώ να επιβάλλω σε κάποιον να τρέχει μαζί μου, αναζήτησα λοιπόν την καλύτερη εναλλακτική για το τελευταίο ράλι της σεζόν. Ο Μικέλε μπορεί να μην είναι πολύ πιο έμπειρος από εμένα αλλά θέλει πολύ να τα πάμε καλά μαζί. Παρότι μιλάω ιταλικά από μικρός, δεν θα είναι εύκολη η αλλαγή γλώσσας, ειδικά από τη στιγμή που φέτος έχω κάνει εκτεταμένες αλλαγές στο σύστημα σημειώσεων για τη διαδρομή. Δεν μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό», είπε ο 28χρονος πρώην αστέρας της Formula 1 στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του WRC.

Το δίδυμο πραγματοποίησε δοκιμές με το Citroen DS3 WRC, πλάνα από τις οποίες μπορείτε κάνοντας κλικ εδώ.