Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Η μάταιη μάχη του Latvala (video)

Ελλάδα 20:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

WRC: Η μάταιη μάχη του Latvala (video)

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Η μάταιη μάχη του Latvala (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ένα λάθος, μία στιγμή αδράνειας, μπορεί να στερήσει από τον Jari-Matti Latvala τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο στο WRC.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Φινλανδός οδηγός έχασε τον έλεγχο του Polo R WRC στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή του τελευταίου σκέλους του Ράλι Γερμανίας, ένατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ατύχημα που συνέβη ενώ είχε προβάδισμα σχεδόν ενός λεπτού και ήταν αγκαλιά με μία νίκη που θα τον έφερνε σε απόσταση βολής από τον teammate του στη Volkswagen Motorsport, Sebastien Ogier.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την έξοδο του 29χρονου αλλά στο video που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε την αγωνιώδη προσπάθειά του, μάταιη όμως, να επιστρέψει στη μάχη. Το αυτοκίνητο του έχει μπλεχτεί στους αμπελώνες και στηρίζεται σε ένα μεταλλικό φράκτη, στο τέλος της πλαγιάς την οποία «όργωσε» κατά την έξοδο του από την ασφάλτινη αγωνιστική διαδρομή.

Advertisement
Advertisement

Μη μπορώντας να δεχθεί την «αυτοκτονία» που έχει μόλις συμβεί, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να «ελευθερώσει» το Polo R WRC, χωρίς όμως αποτέλεσμα…