Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Δεν θα προλάβει να κάνει δοκιμές ο Loeb!

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Δεν θα προλάβει να κάνει δοκιμές ο Loeb!

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Δεν θα προλάβει να κάνει δοκιμές ο Loeb!

ΑΓΩΝΕΣ

O Sebastien Loeb προκάλεσε αίσθηση με την απόφασή του να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Hyundai Motorsport για τις επόμενες δύο σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι. Μία συμφωνία που για το 2019 περιλαμβάνει 6 εμφανίσεις. Ξεκινά όμως με ένα σημαντικό μειονέκτημα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Βλέπετε λόγω της συμμετοχής του Αλσατού στο Ράλι Ντακάρ που διεξάγεται 6 με 17 Ιανουαρίου στο Περού (διαβάστε περισσότερα για τον επικό μαραθώνιο πατώντας εδώ), δεν θα έχει περιθώριο για δοκιμές ώστε να «μάθει» το i20 Coupe WRC.

Ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα οδηγήσει το νέο του «όπλο» για πρώτη φορά, μόλις μερικά 24ωρα προτού αρχίσει η δράση στο Μόντε Κάρλο, τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν!

Advertisement
Advertisement

Πάντως στην κορεάτικη ομάδα δεν προβληματίζονται από την ανάγκη ταχύρρυθμης εξοικείωσης του Loeb και του μόνιμου συνοδηγού του, Daniel Elena.

«Δεν έχουμε άλλη λύση, οι δοκιμές πρέπει να γίνουν το Σαββατοκύριακο πριν το εναρκτήριο ράλι. Πράγμα που καθιστά το συγκεκριμένο τεστ πολύ ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου. Ακόμα δεν έχει οδηγήσει το αυτοκίνητο, όμως ξέρει τι είναι ικανό να πετύχει αυτό, ήξερε πόσο γρήγορα έπρεπε να πάει στην Ισπανία για να καταφέρει να κερδίσει τον Thierry (Neuville). Έχει πολλή εμπειρία σε αυτό το event, το έχει κερδίσει πολλές φορές και είναι πάντα ανταγωνιστικός εκεί. Επίσης μη ξεχνάτε πως πρόκειται για ιδιαίτερο ράλι, ενόψει του οποίου δεν επιτρέπονται και πολλές δοκιμές. Ίσως έχει ένα μικρό μειονέκτημα έναντι των άλλων οδηγών που θα έχουν περάσει περισσότερο χρόνο με τα νέα τους αυτοκίνητα αλλά δεν νομίζω πως θα έχει πρόβλημα», είπε στο βρετανικό Autosport ο Team Manager της Hyundai Motorsport, Alain Penasse.

neuville-portu18-b640tall