Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Η 911 GT3 Cup «φτιάχνει χαρακτήρες»

Ελλάδα 15:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η 911 GT3 Cup «φτιάχνει χαρακτήρες»

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Η 911 GT3 Cup «φτιάχνει χαρακτήρες»

ΑΓΩΝΕΣ

Τα όνειρα λένε, ξεκινούν από τη παιδική ηλικία. Πράγμα που ισχύει για τον πιτσιρικά που πρωταγωνιστεί στο video που σας παραθέτουμε. Έχει την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά τη νέα αγωνιστική Porsche 911 GT3 Cup, να μπει στο εσωτερικό της, να πιάσει το τιμόνι της. Εμπειρίες που σημαδεύουν τη ψυχή ενός μικρού παιδιού, που μένει πάντα παιδί χάρη στην αυτοκίνηση.

Advertisement
Advertisement

Η νέα 911 GT3 Cup εξοπλίζεται με τον 6κύλινδρο 3.8 boxer, απόδοσης 460 PS στις 7.500 rpm, ξεπερνώντας τον προηγούμενο κινητήρα κατά 10 PS. Η κίνηση περνά στον πίσω άξονα μέσω 6τάχυτου αγωνιστικού κιβωτίου «dog-type». Οι αλλαγές γίνονται με τα paddles στο τιμόνι, για πρώτη φορά σε trophy car της Porsche.

Παράλληλα, έχει εξελιχθεί το σύστημα πέδησης με εξαπίστονες δαγκάνες εμπρός και τετραπίστονες πίσω. Η ασφάλεια για τους αγωνιζόμενους έχει βελτιωθεί, χάρη στο νέας σχεδίασης roll cage και το νέο ρυθμιζόμενο κάθισμα. Μέρος της οροφής αφαιρείται, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να διευκολύνεται αφενός η πρόσβαση στους διασώστες και αφετέρου η απομάκρυνση του οδηγού.

Αλλά δεν χρειάζονται πολλά λόγια, ότι πρέπει να ξέρετε, θα το δείτε στο video…
[nggallery id=1206]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement