Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Vettel: «Ήταν μία τέλεια ημέρα»

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Vettel: «Ήταν μία τέλεια ημέρα»

ΑΓΩΝΕΣ

Vettel: «Ήταν μία τέλεια ημέρα»

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά τη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία ο Σεμπάστιαν Φέτελ ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στη Κορέα! Μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση, ο Γερμανός κατάφερε να πάρει μία νίκη-χρυσάφι που τον έφερε στη κορυφή της βαθμολογίας! Λίγο μετά την επιτυχία στη Yeongam, ο οδηγός της Red Bull Racing μίλησε για αυτή αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

«Ήταν μία τέλεια ημέρα για εμένα και την ομάδα. Ήταν σημαντικό να κάνω καλή εκκίνηση. Κατάφερα να επιταχύνω καλύτερα από τον Mark και βρέθηκα δίπλα του, έχοντας την εσωτερική για τη στροφή 3.  Πραγματοποιώντας καλή έξοδο, κατάφερα να παραμείνω μπροστά του στη στροφή 4. Είχα τη πρωτοπορία αλλά όπως έχουμε δει ξανά στο παρελθόν, αυτό δεν εξασφαλίζει κάτι. Το μοναδικό μου λάθος σήμερα, ήταν μπλοκάροντας τροχούς στα φρένα για τη στροφή 3 αλλά τα ελαστικά όλων βρίσκονταν σε οριακή κατάσταση. Δεν μπορούσες να πιέσεις περισσότερο και κάποιες στιγμές το εσωτερικό μέρος του εμπρός δεξιού ελαστικού μου δεν φαινόταν σε καλή κατάσταση. Μπόρεσα να ανοίξω τη διαφορά στο πρώτο και το δεύτερος μέρος του αγώνα, διατηρώντας τη στο τρίτο. Τώρα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραμείνουμε στη κορυφή», δήλωσε ο Γερμανός.

Ο 25χρονος έχει πλέον προβάδισμα έξι πόντων έναντι του Φερνάντο Αλόνσο, με τέσσερις αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.
[nggallery id=754]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!

Advertisement
Advertisement