Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τρέχει στο Ακρόπολις ο Αθανασούλας

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρέχει στο Ακρόπολις ο Αθανασούλας

ΑΓΩΝΕΣ

Τρέχει στο Ακρόπολις ο Αθανασούλας

ΑΓΩΝΕΣ

Έστω και την τελευταία στιγμή, επισημοποιήθηκε η συμμετοχή του Λάμπρου Αθανασούλα στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2016, με τη Lascaris Foundation Team Greece.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η συμμετοχή τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και έχει δηλωθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με δικαίωμα συγκομιδής βαθμών. Ο Έλληνας οδηγός θα τρέξει με ένα Skoda Fabia R5 της Ιταλικής Motorsport Italia.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και φέτος στο Ράλι Ακρόπολις χάρις και πάλι στην ευγενική χορηγία του Lascaris Foundation. Είναι πραγματικά εξαιρετικά σημαντικό, εν μέσω κρίσης, να υπάρχουν οργανισμοί που στηρίζουν τις προσπάθειες Ελλήνων αθλητών να διακριθούν σε διεθνές επίπεδο. Τους ευχαριστώ πολύ που μας δίνουν την δυνατότητα να αγωνιστούμε για άλλη μια φορά κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μετά το περσινό Ράλι Ακρόπολις και τη συμμετοχή μας τον Ιανουάριο στο Ράλι Μόντε Κάρλο, έχουμε αποκτήσει μια μεγαλύτερη εξοικείωση με το Fabia και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε ο Λάμπρος.

Advertisement
Advertisement

Monte16-athanassoulas-friday-a640

Αυτή τη φορά, στο πλευρό του Αθανασούλα, στο δεξί δηλαδή μπάκετ, θα βρίσκεται ένα νέο πρόσωπο: «Η φετινή μας συμμετοχή αντιμετώπισε κάποιες μικρές δυσκολίες μέχρι να οριστικοποιηθεί, με σημαντικότερη την έλλειψη χρόνου -λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων- του Νίκου Ζακχαίου. Εν τέλει ο Νίκος δεν κατάφερε να βρει τον απαραίτητο χρόνο που απαιτεί ένας αγώνας όπως το Ράλι Ακρόπολις και έτσι στο δεξί μπάκετ του Skoda Fabia R5 θα κάτσει ο Ηλίας Παναγιωτούνης».

Το SEAJETS Ράλλυ Ακρόπολις 2016 θα διεξαχθεί σε ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας το διήμερο 7 και 8 Μαΐου, με την εκκίνηση να λαμβάνει χώρα στις Θερμοπύλες την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 18:30, ενώ το Service Park θα βρίσκεται στο χώρο της Διεθνούς Έκθεσης στην Λαμία.