Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

To Top-5 του Ράλι Χιλής (video)

Ελλάδα 23:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Top-5 του Ράλι Χιλής (video)

ΑΓΩΝΕΣ

To Top-5 του Ράλι Χιλής (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ράλι διέσχισε τις Άνδεις με τη διεξαγωγή του παρθενικού αγώνα στη Χιλή!

Advertisement
Advertisement

Η χώρα της Νότιας Αμερικής έγινε η υπ’ αριθμόν 32 που φιλοξένησε γύρο του WRC και ήταν μία μάχη που προσέφερε αρκετό θέαμα. Τόσο που οι ντόπιοι το γιόρτασαν με την ψυχή τους!

Στο Νο5 λοιπόν είναι η υποδοχή του κοινού στον κορυφαίο θεσμό ράλι, καθώς τόσο κατά τη διάρκεια των ειδικών διαδρομών όσο και στην τελετή της εκκίνησης και την εναρκτήρια υπέρ-ειδική, είχαμε κοσμοσυρροή!

Στο No4 βρέθηκε ο Francisco Lopez που αποτέλεσε guest star στον έκτο γύρο της σεζόν. Γνωστός μας από τις συμμετοχές και τις επιτυχίες του στο Ράλι Ντακάρ, αυτή τη φορά βρέθηκε πίσω από το τιμόνι αυτοκινήτου, ενός Peugeot 208, αν και αποδείχθηκε πως του είχε λείψει το να βρίσκεται με μόνο δύο τροχούς στη Γη!

Advertisement
Advertisement

Στο Νο3 ήταν το τρομακτικό ατύχημα του Thierry Neuville, από το οποίο ευτυχώς τόσο ο Βέλγος οδηγός όσο και ο συνοδηγός του Nicolas Gilsoul, γλίτωσαν μόνο με μελανιές και γρατζουνιές.

Στο Νο2 συναντάμε την πορεία του Ott Tanak προς τη νίκη, αναλαμβάνοντας τα ηνία στην δεύτερη ειδική διαδρομή και διατηρώντας τα μέχρι τέλους!

Και στο Νο1 βρέθηκε ο Kris Meeke που μετά από μία έξοδο στη στροφή 7, βρέθηκε να οδηγεί χωρίς… παρμπρίζ!

Advertisement

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Advertisement