Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

To Σαββατοκύριακο έχει Ριτσώνα!

Ελλάδα 20:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Σαββατοκύριακο έχει Ριτσώνα!

ΑΓΩΝΕΣ

To Σαββατοκύριακο έχει Ριτσώνα!

ΑΓΩΝΕΣ

Δεκαετίες ολόκληρες αποτελεί σταθερή διέξοδο για τους φίλους των αγώνων που ζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, ως ένα αγωνιστικό ραντεβού έντονων συγκινήσεων!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για την Ανάβαση Ριτσώνας που φέτος μεταφέρθηκε λόγω των εκλογών στο διήμερο 8 και 9 Ιουνίου και αποτελεί τον τέταρτο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων.

Οι θεατές που αναμένεται όπως συνήθως να κατακλύσουν την αγωνιστική διαδρομή, θα απολαύσουν 135 συμμετέχοντες – αριθμός μεγάλος για τα δεδομένα της εποχής που αναμένεται να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον μέχρι τέλους.

Σε όλες τις κατηγορίες αναμένονται όμορφες μάχες. Συγκεκριμένα, ο αγώνας προσμετράει και στο Seajets Skoda Ενιαίο που έχει προκηρυχθεί και στο οποίο θα αναμετρηθούν 13 πανομοιότυπα Skoda Fabia 1.2 Turbo. Δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Drift, τα οποία θα προσφέρουν άπλετο θέαμα στους φίλους του σπορ που θα επιλέξουν να επισκεφθούν την Ανάβαση Ριτσώνας.

Advertisement
Advertisement

Το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου και συγκεκριμένα στις 10.30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 10.30. Ο δρόμος για τους θεατές κλείνει 90 λεπτά πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου (09.00).