Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

To επικό on-board του Hamilton με την M1 του Rossi (video)

Ελλάδα 2:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To επικό on-board του Hamilton με την M1 του Rossi (video)

ΑΓΩΝΕΣ

To επικό on-board του Hamilton με την M1 του Rossi (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Το σημαντικότερο event του μηχανοκίνητου αθλητισμού που είδαμε μετά το φινάλε της φετινής σεζόν της Formula 1, ήταν αδιαμφισβήτητα η ανταλλαγή «οπλισμού» ανάμεσα σε Lewis Hamilton και Valentino Rossi.

Advertisement
Advertisement

Κι αν ο Ιταλός, πριν την εμπειρία του με τη Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ είχε βρεθεί κι άλλες φορές πίσω από το τιμόνι μονοθεσίου της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για τον Βρετανό αυτή ήταν η παρθενική εμπειρία πάνω στην εργοστασιακή YZR-M1!

Όπως μπορείτε να δείτε από το εντυπωσιακό on-board video που έδωσε στη δημοσιότητα η Monster Energy, ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 δεν τα πήγε κι άσχημα. Παρά τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια, στην Ισπανία.

Ο Rossi είπε χαρακτηριστικά για τον Hamilton: «Ήταν εξαιρετικός πάνω στη μοτοσυκλέτα». Όμως περισσότερο ενδιαφέρον είχαν τα λόγια του αγωνιστικού διευθυντή της Yamaha Motor Racing, Lin Jarvis: «Με εντυπωσίασε ο Lewis γιατί πόσοι πρωταθλητές των τεσσάρων τροχών  μπορούν να έρθουν, να ανέβουν στην M1 και να βγουν στην πίστα; Είναι πολύ δύσκολο να οδηγήσεις μοτοσυκλέτα στην πίστα κι ακόμα περισσότερο και πιο απαιτητικό, το να οδηγήσεις μία εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του MotoGP».

Advertisement
Advertisement

Δείτε την εμπειρία του Lewis πάνω στην M1, μέσω δύο onboard καμερών, στο video που ακολουθεί…

Διαβάστε επίσης:
Εντυπωσίασε τη Yamaha o Hamilton
Τα video-highlights της επικής αλλαγής θέσεων Hamilton-Rossi
Hamilton και Rossi αντάλλαξαν όπλα