Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τι λένε τα… φαβορί για το Ακρόπολις;

Ελλάδα 9:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι λένε τα… φαβορί για το Ακρόπολις;

ΑΓΩΝΕΣ

Τι λένε τα… φαβορί για το Ακρόπολις;

ΑΓΩΝΕΣ

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το SEAJETS Ράλι Ακρόπολις 2017, τα κορυφαία πληρώματα είναι ήδη στα ελληνικά βουνά για μία πρώτη γεύση από τους δρόμους μας και ετοιμάζονται να πατήσουν γκάζι προσφέροντας θέαμα στις 2-4 Ιουνίου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Όπως είναι γνωστό, ο εθνικός μας αγώνας προσμετρά και φέτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι, το ERC. Θα έχει 73 συμμετοχές και θα προσμετρά στα έπαθλα ERC1, ERC2, ERC3 και ERC Έπαθλο Γυναικών points, όπως και στο Πρωτάθλημα Ομάδων.

Ενόψει λοιπόν του Ράλι Ακρόπολις, ας δούμε τι λένε τα φαβορί στις τρεις πρώτες εξ αυτών των κατηγοριών.

Advertisement
Advertisement

ERC1: Kajetan Kajetanowicz
«Το Ράλι Ακρόπολις αποτελεί μάθημα για τον οδηγικό μας χαρακτήρα. Εμείς πέρυσι στην Ελλάδα διδαχτήκαμε ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ. Αυτό το σπορ χαρακτηρίζεται από τις απρόβλεπτες καταστάσεις, αλλά και από κρίσιμες λεπτομέρειες, κάτι που για εμένα σημαίνει ότι πρέπει να είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στις προετοιμασίες μου προκειμένου να προβλέψω όσο το δυνατόν περισσότερες μεταβλητές.
kajetanowicz640
Μετά από τους εξαιρετικά δύσκολους γύρους στις Αζόρες και στα Κανάρια, όλη η ομάδα της LOTOS Rally είχε έναν πολυάσχολο μήνα: μόλις δύο εβδομάδες μετά την Ελλάδα θα αγωνιστούμε στην Κύπρο. Πιστεύω σε κάθε μέλος της ομάδας μας, διότι γνωρίζω τις δυνατότητές τους και γνωρίζω ότι έχουμε κοινό στόχο
».

ERC2: Sergey Remennik
«Μετά από δύο αγώνες μοιραζόμαστε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία με τον Tibor Érdi. Προηγείται ο Luis Pimentel παρά την ατυχία του στην Ισπανία. Το Ακρόπολις είναι χωμάτινο, επιφάνεια στην οποία αισθάνομαι καλά, αφού το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας μου το έχω αποκτήσει σε αγώνες στο χώμα ή σε χιόνι».

ERC3: Buǧra Banaz
«Δεν είχα εμπειρία από τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, αλλά γνωρίζω το Ακρόπολις. Πέρυσι τερμάτισα δεύτερος στην κατηγορία των δικίνητων, ενώ είμαι αισιόδοξος και για φέτος. Ο αγώνας θυμίζει αυτούς της πατρίδας μου, οπότε ελπίσω σε ένα καλό αποτέλεσμα για να βελτιώσω τη θέση μου στην κατάταξη του ERC3».