Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Θέλουν να φέρουν πίσω τον Loeb

Ελλάδα 11:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC: Θέλουν να φέρουν πίσω τον Loeb

ΑΓΩΝΕΣ

WRC: Θέλουν να φέρουν πίσω τον Loeb

ΑΓΩΝΕΣ

Αλλιώς τα σκέφτηκαν στη Citroen σχετικά με την “επόμενη ημέρα” και αλλιώς τους βγήκαν. Έτσι προσπαθούν να επαναφέρουν τον Σεμπαστιέν Λεμπ από την… ημιαπασχόληση στο WRC! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ανακοίνωσε τη σταδιακή του αποχώρηση από το WRC, με στόχο να επικεντρωθεί σε άλλα project. Τρέχει αυτές τις ημέρες στη θρυλική ανάβαση του Pikes Peak, δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Porsche Cup και τρέχει και με δική του ομάδα στο FIA GT. Το πιο μεγαλεπήβολο όμως νέο project αφορά στην απόβαση της Citroen στο WTCC από το 2014!

Όμως για να κάνει όλα τα παραπάνω, ο Αλσατός φέτος ανακοίνωσε πρόγραμμα μόλις τεσσάρων ράλι φέτος. Έχει ήδη τρέξει στα τρία και έχει μπροστά του μόνο το ράλι της πατρίδας του. Όμως το εργοστασιακό δίδυμο των Μίκο Χίρβονεν και Ντάνι Σόρντο δεν τα πάει καλά. Ο Φινλανδός έχει μόλις 61 βαθμούς ενώ ο Ισπανός 59, ενώ αμφότεροι αγνοούν τι πάει να πει νίκη. Μόνο ο Λεμπ χάρισε νίκες φέτος στη γαλλική ομάδα κι αυτό έχοντας τρέξει σε λιγότερους από τους μισούς αγώνες. Έχει μάλιστα, 68 βαθμούς!

Όπως λοιπόν παραδέχθηκε ο επικεφαλής της Citroen Racing, Ιβ Ματόν, σκοπεύει να μιλήσει με τον Λεμπ πριν το Ράλι Φινλανδίας που διεξάγεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ώστε να δει αν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, τρέχοντας σε περισσότερα ράλι στο δεύτερο μισό της σεζόν του WRC.

Advertisement
Advertisement