Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τα video highlights του ePrix της Χιλής

Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα video highlights του ePrix της Χιλής

ΑΓΩΝΕΣ

Τα video highlights του ePrix της Χιλής

ΑΓΩΝΕΣ

Η Formula E επέστρεψε, με τους δρόμους του Σαντιάγκο της Χιλής να φιλοξενούν το τρίτο και συναρπαστικό σε εξέλιξη ePrix της σεζόν 2019-2020!

Advertisement
Advertisement

Μετά το διπλό αγώνα στη Σαουδική Αραβία, το ταχέως ανερχόμενο πρωτάθλημα με τα ηλεκτρικά μονοθέσια άλλαξε ήπειρο και για τρίτη φορά επισκέφτηκε τη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με την αγωνιστική διαδρομή να απλώνεται γύρω από το πάρκο «O’Higgins».

Ο Νεοζηλανδός Mitch Evans της Panasonic Jaguar Racing είχε την pole position αλλά τη νίκη πανηγύρισε ο οδηγός που εκκίνησε δίπλα του στο grid, ο νεότερος μάλιστα από τους μονομάχους της Formula E, Maximilian Guenther της BMW i Andretti Motorsport (διαβάστε περισσότερα σχετικά, πατώντας εδώ).

Το εξάλεπτο video που ετοίμασαν οι διοργανωτές, περιλαμβάνει όλη τη δράση από τον τρίτο γύρο της σεζόν, γύρο προς γύρο. Όλες τις μονομαχίες, ειδικά αυτές που ξεπέρασαν τα όρια και δεν ήταν λίγες.

Advertisement
Advertisement

Επαφές, προσπεράσεις, γκρίνιες, team radios, εγκαταλείψεις, όλη η δράση από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες με την κάμερα στα κράνη να κλέβει την παράσταση αφού χαρίζει πραγματικά συγκλονιστικές εικόνες!

Δείτε περισσότερα και κυρίως το συγκλονιστικό φινάλε του αγώνα, στο video που ακολουθεί…