Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Τα video highlights της ΕΔ1 του Ράλι Ντακάρ 2020

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα video highlights της ΕΔ1 του Ράλι Ντακάρ 2020

ΑΓΩΝΕΣ

Τα video highlights της ΕΔ1 του Ράλι Ντακάρ 2020

ΑΓΩΝΕΣ

Το Ράλι Ντακάρ υπ’ αριθμόν 42 και πρώτο της νέας εποχής του αγώνα που τον θέλει να διαδραματίζεται στη Σαουδική Αραβία, ξεκίνησε!

Advertisement
Advertisement

Τα ξημερώματα της Κυριακής ξεπροβοδίσαμε πληρώματα και αναβάτες από τη Τζέντα, το πάλαι ποτέ ψαροχώρι και νυν μεγαλούπολη στα παράλια της Ερυθράς Θάλασσας. Ταξίδεψαν περισσότερα από 400 χιλιόμετρα προτού μπουν στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή.

Ακολούθησαν 319 αγωνιστικά χιλιόμετρα, γεμάτα δράση, πάθος αλλά και αναποδιές για κάποια πληρώματα. Και με νικητή έκπληξη καθώς τον καλύτερο χρόνο σημείωσαν οι Vaidotas Zala/Saulius Jurgelenas (Agrorodeo), με τους Stephane Peterhansel/Paulo Fiuza (Bahrain JCW X-Raid Team) και Carlos Sainz/Lucas Cruz (Bahrain JCW X-Raid Team) να τον ακολουθούν.

Όμως ο δρόμος προς τα σύνορα με την Ιορδανία έκρυβε παγίδες, ειδικά σε ότι αφορούσε στην πλοήγηση. Και ήδη, από τα 531 οχήματα που πήραν εκκίνηση, κάποια έχουν τεθεί εκτός μάχης.

Advertisement
Advertisement

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα highlights της πρώτης ειδικής διαδρομής σε ότι αφορά στα αυτοκίνητα και τα side by sides. Πέντε λεπτά γεμάτα μοναδικές εικόνες από τη Μέση Ανατολή που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την αρνητική εξέλιξη του αγώνα για τον Romain Dumas αλλά και τον Fernando Alonso, τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, εν δράσει!

Και φυσικά, όλους τους συνήθεις πρωταγωνιστές αλλά και το πώς ο 32χρονος Vaidotas Zala έφτασε στη νίκη της ειδικής! Όλα αυτά πατώντας play!

Advertisement

Διαβάστε όσα συνέβησαν στην ΕΔ1 του Ράλι Ντακάρ 2020, πατώντας εδώ.