Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στο WRC έως το 2019 η VW

Ελλάδα 0:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο WRC έως το 2019 η VW

ΑΓΩΝΕΣ

Στο WRC έως το 2019 η VW

ΑΓΩΝΕΣ

Λίγο μετά την κατάκτηση της εικοστής της νίκης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, η Volkswagen Motorsport επιβεβαίωσε τη δέσμευση της προς το σπορ για τουλάχιστον τα επόμενα πέντε χρόνια!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το εντυπωσιακό νταμπλ στην παρθενική χρονιά εμπλοκής της γερμανικής ομάδας στο WRC, αναμένεται να επαναληφθεί και φέτος αφού τα Polo R WRC δεν έχουν αντίπαλο. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier έφτασε την περασμένη Κυριακή τις τέσσερις νίκες φέτος (επικρατώντας στη Σαρδηνία). Όποτε δεν κέρδισε ο Γάλλος, κέρδισε ο teammate του, Jari-Matti Latvala.

Αν και… βαρετή για το κοινό, η απόλυτη κυριαρχία της Volkswagen έχει ενθουσιάσει τα μεγάλα κεφάλια της μάρκας από το Βόλφσμπουργκ, με αποτέλεσμα αυτή την ανακοίνωση.

Ικανοποιημένος από τις επιτυχίες είναι ο Neußer, εδώ με τον διευθυντή τη ομάδας, Jost Capito, στη Σαρδηνία

Advertisement
Advertisement

«Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA, αποτελεί πολύ πλατφόρμα μέσω της οποία η Volkswagen μπορεί να επιδείξει την αποδοτικότητα, τη δυναμική αλλά και την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δρ. Heinz-Jakob Neußer, που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της μάρκας, υπεύθυνος για την τεχνική εξέλιξη αλλά και το αγωνιστικό της πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αρχικό πλάνο των Γερμανών, αφορούσε συμμετοχή στο WRC την τριετία 2013-2015.