Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στο Ράλι Ακρόπολις ο Τιμοθέου και η CYTA

Ελλάδα 5:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο Ράλι Ακρόπολις ο Τιμοθέου και η CYTA

ΑΓΩΝΕΣ

Στο Ράλι Ακρόπολις ο Τιμοθέου και η CYTA

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά τις επιτυχίες στο Διεθνές Ράλι Κύπρου, ο Χαράλαμπος Τιμοθέου δίνει για άλλη μια φορά “το παρών” σε διεθνή αγώνα. Συμμετέχει φέτος στο Ράλι Ακρόπολις που ως γνωστόν, προσμετρά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι. Στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo IX θα έχει τον έμπειρο Παναγιώτη Σιάλο ενώ θα έχουν την υποστήριξη της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος.

Advertisement
Advertisement

Σε δηλώσεις του ο Χαράλαμπος Τιμοθέου τόνισε: «Είναι τιμή μου που συμμετέχω σε έναν ιστορικό θεσμό όπως το ράλι Ακρόπολις και ιδιαίτερα φέτος που γιορτάζει τα 60α του γενέθλια. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την καλύτερη δυνατή διάκριση τόσο σε επίπεδο κατηγορίας όσο και γενικής κατάταξης».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Τιμοθέου αγωνίζεται στον εθνικό μας αγώνα, με την πρώτη να είναι πίσω στο 2005. Η προσπάθεια του Χαράλαμπου Τιμοθέου και του Παναγιώτη Σιάλου θα ξεκινήσει επίσημα τη Παρασκευή 28 Μαρτίου με τις κατατακτήριες δοκιμές ενώ την επόμενο διήμερο η μάχη θα δοθεί στις ειδικές διαδρομές. Το Σάββατο όλες οι ειδικές διαδρομές θα διεξαχθούν στην άσφαλτο ενώ την Κυριακή το ράλι Ακρόπολις θα κινηθεί σε χωμάτινη επιφάνεια.

Advertisement
Advertisement