Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στήριξη στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις

Ελλάδα 6:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στήριξη στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Στήριξη στο SEAJETS Ράλι Ακρόπολις

ΑΓΩΝΕΣ

Μπορεί να διανύουμε πολύ δύσκολους καιρούς οικονομικά, ωστόσο παρά τις συγκυρίες της εποχής, δεν είναι λίγες οι εταιρείες που στέκονται στο πλευρό του Ράλι Ακρόπολις!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Μετά λοιπόν τη SEAJERS που έγινε title sponsor του εθνικού μας αγώνα, ανακοινώθηκε και Επίσημος Χορηγός που είναι η η ελληνική εταιρεία ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια, που στηρίζει για μία ακόμα φορά το Ράλι Ακρόπολις.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά αυτής της συνεργασίας, με την ΕΚΟ φέτος να
ονοματοδοτεί δύο ειδικές διαδρομές και συγκεκριμένα τις «EKO Racing Κινέτα», που θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων των αγωνιστικών αυτοκινήτων και την «EKO Racing Ζήρεια», που πάντα αποτελεί βαρόμετρο στην εξέλιξη του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Την ίδια ώρα, θα βρεθεί πίσω από την οργάνωση εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του ράλι οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κυρίως στο χώρο της ΕΚΟ στο Service Park, στη Σχολή Μηχανικού στο Λουτράκι, το χώρο που θα φιλοξενήσει και φέτος την Τελετή Τερματισμού!

Το Ράλι Ακρόπολις διεξάγεται στις 9-11 Οκτωβρίου και αποτελεί τον ένατο και προτελευταίο γύρο της σεζόν για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.