Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Στην M-Sport o Ogier!

Ελλάδα 2:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην M-Sport o Ogier!

ΑΓΩΝΕΣ

Στην M-Sport o Ogier!

ΑΓΩΝΕΣ

Απόφαση… έκπληξη πήρε ο Sebastien Ogier σχετικά με το αγωνιστικό του μέλλον αφού αγνόησε τις εργοστασιακές συμμετοχές των Toyota, Citroen και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την M-Sport για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του 2017!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Ο τετράκις κάτοχος του τίτλου, έμεινε χωρίς ομάδα μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της Volkswagen Motorsport να γυρίσει την πλάτη στο WRC, ένα θεσμό όπου κυριάρχησε τα τελευταία χρόνια. Ο Γάλλος είχε την πολυτέλεια να κάνει δοκιμές τόσο με το νέο Ford Fiesta RS WRC της νέας όπως αποδεικνύεται ομάδας του, όσο και με το Yaris WRC της Toyota Gazoo Racing.

Τελικά επέλεξε την ομάδα του Malcolm Wilson, με την οποία θα μπει στη μάχη της νέας σεζόν όπου αλλάζουν πολλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

Advertisement
Advertisement

«Υπάρχουν πολλές αλλαγές τη νέα σεζόν και ανυπομονώ για αυτή. Έχουμε νέα γενιά World Rally Cars και εγώ έχω και νέα ομάδα! Σίγουρα είναι συναρπαστική περίοδο. Δεν απέχει πολύ η εκκίνηση του Ράλι Μόντε Κάρλο και παρότι δεν είχα πολύ χρόνο με το Ford Fiesta WRC, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε τις προκλήσεις και είδα πόσο πεινασμένος για επιτυχίες είναι ο Malcolm και η ομάδα του», είπε ο Ogier.

O Γάλλος έχει στο ενεργητικό του τέσσερα παγκόσμια πρωταθλήματα, 38 νίκες, 56 βάθρα και 475 κερδισμένες ειδικές διαδρομές!

Teammate του τη νέα αγωνιστική σεζόν, θα είναι ο Εσθονός Ott Tanak.