Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Με Rosberg στη Formula E η Mercedes;

Ελλάδα 16:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με Rosberg στη Formula E η Mercedes;

ΑΓΩΝΕΣ

Με Rosberg στη Formula E η Mercedes;

ΑΓΩΝΕΣ

Η Mercedes-Benz θα εμπλακεί με εργοστασιακή συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Formula E από τη σεζόν 2019/2020, όπως άλλωστε άλλοι δύο μεγάλοι κατασκευαστές από τη Γερμανία: η «αιώνια αντίπαλος» BMW και η Porsche. Καλείται λοιπόν να επιστρατεύσει… γερά χαρτιά!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μάλιστα σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Auto Bild, για το ρόλο του Team Manager «παίζει» ένα όνομα-έκπληξη: αυτό του παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1, Nico Rosberg! Ο 32χρονος που μετά το φινάλε της περυσινή σεζόν στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ είχε μόλις μερικές ώρες στο θρόνο, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση!

Μέχρι τώρα έχει καταστήσει σαφές πως δεν σκοπεύει να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει πίσω. Δεν γυρνάει όμως την πλάτη στους αγώνες, άρα η θέση του Team Manager αποτελεί φυσική εξέλιξη.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Rosberg έχει ήδη συναντηθεί με τον ισχυρό άνδρα της Formula E,  Alejandro Agag, συζητώντας αυτό το ενδεχόμενο. Για το σπορ θα ήταν ιδανική η εμπλοκή του, η Mercedes θα κερδίσει σε δημοσιότητα και θα επενδύσει σε έναν «δικό της» και ο Γερμανός, θα προχωρήσει νωρίς-νωρίς σε μία νέα καριέρα. Έξω από τα κόκπιτ αλλά μέσα στις πίστες.

FE-Berlin1617-start-a640