Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Το RallyCross θα «τρέχει» στο COTA από το 2018

Ελλάδα 17:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(66) "Το RallyCross θα «τρέχει» στο COTA από το 2018"
    

Το RallyCross θα «τρέχει» στο COTA από το 2018

ΑΓΩΝΕΣ

Απόβαση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού θα κάνει την επόμενη αγωνιστική σεζόν το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA World RallyCross presented by Monster Energy καθώς για πρώτη φορά θα έχει αγώνα σε πίστα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η IMG που έχει τα εμπορικά δικαιώματα του ταχέως αναπτυσσόμενου θεσμού έφτασε σε πενταετή συμφωνία με το Circuit of the Americas (COTA), που το περασμένο Σαββατοκύριακο φιλοξένησε τον μαγικό κόσμο της Formula 1!

Ο γύρος του Τέξας θα λάβει χώρα στις 29-30 Σεπτεμβρίου του 2018 και θα είναι ένας εκ των τριών που δεν θα διεξαχθούν επί ευρωπαϊκού εδάφους. Θα έχουμε εννέα αγώνες στη Γηραιά Ήπειρο, έναν στον Καναδά, έναν στο Ώστιν και έναν στη Νότια Αφρική που όπως και φέτος θα φιλοξενήσει το φινάλε της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Αναλυτικά το  πρόγραμμα του 2018:

RallyCross-2018-calendar640

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις