Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Πορτογαλίας: Το ατύχημα του Latvala (video)

Ελλάδα 9:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Πορτογαλίας: Το ατύχημα του Latvala (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Πορτογαλίας: Το ατύχημα του Latvala (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Περισσότερα περίμενε από τον τέταρτο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι ο Jari-Matti Latvala αφού έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο Φινλανδός έφυγε από την Πορτογαλία μόνο με τους δυο βαθμούς της δεύτερης θέσης στην power stage στις αποσκευές του. Πλήρωσε βλέπετε το λάθος της Παρασκευής και συγκεκριμένα στην 5η ειδική διαδρομή. Ενώ μαχόταν στο δεύτερο πέρασμα από την 21.5 χιλιομέτρων «Silves», o Latvala έπεσε σε μεγάλο λάκκο και το Polo R WRC αναποδογύρισε στον αέρα, πραγματοποιώντας… ανώμαλη προσγείωση.

«Ήταν κρίμα που δεν μεταφράσαμε την απόδοση μας σε ένα καλό αποτέλεσμα. Ειδικά η 4η ειδική είχε κυλήσει εξαιρετικά και ήμουν στη δεύτερη θέση της γενικής. Όμως λόγω των πολύ έντονων βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών, οι συνθήκες στο δρόμο ήταν δύσκολες. Ήταν δύσκολο να κρίνεις την κατάσταση κάθε σημείου της διαδρομής. Είχαμε επιλέξει συνδυασμό ελαστικών σκληρής και μαλακής χώμα. Είχα περισσότερη υποστροφή απ’ ότι έπρεπε σε μία αριστερή στροφή, άνοιξα την τροχιά μου κι όταν επέστρεψα στο δρόμο, έπεσα σε ένα βαθύ λάκκο. Ήταν στη δεξιά πλευρά και έστειλε το αυτοκίνητο στον αέρα. Κάποια στιγμή βρεθήκαμε στους δύο τροχούς, βρήκαμε σε ένα ανάχωμα και το αυτοκίνητο αναποδογύρισε. Είναι απογοητευτικό αλλά δεν είναι το τέλος. Πρέπει να αφήσουμε αυτή την αναποδιά πίσω και να επικεντρωθούμε στο μέλλον», σχολίασε ο οδηγός της Volkswagen Motorsport που πλέον είναι 29 βαθμούς πίσω από τον teammate του, παγκόσμιο πρωταθλητή και πρωτοπόρο της κατάταξης, Sebastien Ogier.

Δεν το βάζει (ακόμα) κάτω ο Latvala
Φωτογραφία: VW Motorsport

Advertisement
Advertisement