Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ2

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ2

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ2

ΑΓΩΝΕΣ

H πρώτη «πραγματική» ειδική διαδρομή της φετινής, τεσσαρακοστής έκδοσης του θρυλικού Ράλι Ντακάρ, έφερε ανατροπές στην κατηγορία των αυτοκινήτων αφού η Peugeot πήρε τα ηνία.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κάθε μέρα η διοργάνωση του αγώνα μας προσφέρει τις καλύτερες στιγμές από τη δράση στα αφιλόξενα εδάφη της Λατινικής Αμερικής – στη συγκεκριμένη περίπτωση στα 267 χιλιόμετρα σε αμμώδη εδάφη, από και προς το Πίσκο του Περού.

Οι αγωνιζόμενοι έφτασαν μέχρι σε υψόμετρο 723 μέτρων αλλά αποδείχθηκε πως οι… Λέοντες δεν φοβούνται τα ύψη αφού έκαναν το 1-2-3, με τον Cyril Despres να περνάει και στην κορυφή της γενικής (διαβάστε αναλυτικά τι έγινε στην ΕΔ2 πατώντας εδώ).

Advertisement
Advertisement

Το σχεδόν δεκάλεπτο video που σας παραθέτουμε, περιλαμβάνει όλα όσα έγιναν στις κατηγορίες των αυτοκινήτων και των μοτοσυκλετών, με τα πληρώματα και τους αναβάτες να παλεύουν με τους εξαντλητικούς αμμόλοφους.

Δείτε λοιπόν τις αγωνιώδεις τους προσπάθειες, πτώσεις, δοκιμασίες σε τοπία που σου κόβουν την ανάσα, όπως άλλωστε και το ατύχημα που έβγαλε νοκ άουτ τον Bryce Menzies. Ο Αμερικανός μιλάει για το ατύχημά του, δίπλα στο διαλυμένο του Mini John Cooper Works Buggy του.

Μαθαίνουμε τι ήταν αυτό που πάτησε φρένο στον Nasser Al-Attiyah αλλά και πως αναποδογύρισε το Toyota Hilux του Αργεντινού Lucio Alvarez ενώ η ανασκόπηση της ημέρας περιλαμβάνει και δηλώσεις των Giniel De Villiers και Despres.

Advertisement

Περισσότερα πατώντας play…

Advertisement