Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις: Εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ράλι Ακρόπολις: Εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ακρόπολις: Εκκίνηση κάτω από την Ακρόπολη

ΑΓΩΝΕΣ

Από τη ράμπα της αφετηρίας στη σκιά του Παρθενώνα ξεκίνησε το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις 2018, η 64η επανάληψη του διεθνούς ελληνικού αγώνα που μπορεί να μη προσμετρά πια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, έχει όμως τα τελευταία χρόνια βρει «σπίτι» στο ERC.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Φέτος αποτελεί τον τρίτο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπως παράλληλα και του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Χώματος και του αντίστοιχου θεσμού για τα Ιστορικά αυτοκινήτα.

Παρότι το κέντρο του αγώνα είναι και φέτος στη Λαμία, η εκκίνηση δόθηκε κάτω από την Ακρόπολη – όπως θα έπρεπε άλλωστε για τον εθνικό μας αγώνα. Ας δούμε τι δήλωσαν στη ράμπα της εκκίνησης μερικοί από τους πρωταγωνιστές.

Advertisement
Advertisement

No1: LUKYANUK Alexey – ARNAUTOV Alexey
«Όλα καλά για εμάς, περιμένουμε μια δυνατή μάχη σ’ αυτόν τον αγώνα»

Νο3: HERCZIG Norbert – FERENCZ Ramon
«Είμαστε οι νεοφερμένοι στην κατηγορία μας, αλλά ελπίζουμε να βρούμε ρυθμό στις Ειδικές και να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο κλατάρισμα ή τεχνικό πρόβλημα. Θα θέλαμε να βρούμε καλό ρυθμό στις Ειδικές, ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Νο4: GRZYB Grzegorz – WROBEL Jakub
«Έχουμε καλή αίσθηση, ο καιρός είναι καλός και η θέση εκκίνησής μας το ίδιο. Περιμένουμε έντονο συναγωνισμό στην πρώτη πεντάδα με πολλά αξιόλογα πληρώματα και καλές ομάδες».

Advertisement

Νο6: BRYNILDSEN Eyvind – ENGAN Veronica
«Η ατμόσφαιρα είναι πολύ ωραία και ανυπομονούμε Θα είναι τρεις μακρές μέρες. Η σημερινή μέρα είναι επίσης μεγάλη, αν και δεν έχουμε τόσες πολλές Ειδικές. Περιμένουμε να είναι δύσκολες οι Ειδικές του Σαββάτου, οπότε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Νο7: TSOULOFTAS Alexandros – CHRYSOSTOMOU Antonis
«Είμαστε στην Ακρόπολη και ανυπομονούμε για να ξεκινήσει ο αγώνας. Τα πληρώματα είναι αρκετά και ο συναγωνισμός θα είναι έντονος – πρέπει να έχουμε καλή στρατηγική για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαστε θετικοί και ανυπομονούμε»

Advertisement

Νο9: PTASZEK Hubert – SZCZEPANIAK Maciej
«Είναι η πρώτη μου φορά εδώ, θα δούμε πώς θα πάει. Δεν γνωρίζω τις Ειδικές, αλλά δείχνουν εύκολες να τις διαβάσεις. Έχουμε μεγάλες ελπίδες αλλά πρέπει να προσέχουμε πολύ τον ελληνικό ήλιο. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε καλή ισορροπία μεταξύ της γρήγορης και της προσεκτικής οδήγησης για να αποφύγουμε τα προβλήματα».

Νο30: HALKIAS Efthimios – MAHAERAS Leonidas
«Εθνική εορτή, γιορτή Ελλάδας το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις για το motorsport. Ένα όνειρο ζωής πραγματοποιείται με την οδήγηση ενός αυτοκινήτου R5. Στόχος μας να το διασκεδάσουμε»

katataktiria-acropolis18-halkias-a640

Advertisement