Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Pole position για Φέτελ

Ελλάδα 8:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Pole position για Φέτελ

ΑΓΩΝΕΣ

Pole position για Φέτελ

ΑΓΩΝΕΣ

Επιστροφή στις Pole position για τον Σεμπάστιαν Φέτελ και τη Red Bull Racing! Ο Γερμανός επικράτησε στη συγκλονιστική μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Μπαχρέιν, με τη διαφορά του από τον δεύτερο Λιούις Χάμιλτον να είναι μόλις 0.098 δεύτερα! Μετά το συναρπαστικό φινάλε της διαδικασίας στο σιρκουί του Σακχίρ, τα ίδια χρώματα υπάρχουν και στη δεύτερη σειρά, με τους Μαρκ Γουέμπερ και Τζένσον Μπάτον. Ο Βρετανός έκανε λάθος στην τελική του προσπάθεια, όπως άλλωστε και ο Νίκο Ρόζμπεργκ που έμεινε με τη σειρά του στην 5η θέση και θα εκκινήσει έχοντας δίπλα του τον Ντάνιελ Ρικιάρντο!

Advertisement
Advertisement

Ο Αυστραλός στη μόλις 4η συμμετοχή του σε γκραν πρι της φόρμουλα 1, όχι μόνο προκρίθηκε στη τελική φάση των κατατακτήριων (ενώ ο τιμ μέιτ του αποκλείστηκε από την πρώτη) αλλά έκανε και προσωπικό ρεκόρ με την 6η θέση. Πίσω του θα είναι η Lotus του Ρομέν Γκροζάν και η Sauber του Σέρχιο Πέρεζ ενώ στη δέκατη σειρά βρίσκονται η Ferrari του Φερνάντο Αλόνσο και η Force India του Πολ ντι Ρέστα.

Μόλις 11ος ο Κίμι Ράικονεν με την ομάδα του να επιλέγει να προφυλάξει ελαστικά για τον αγώνα ενώ η μεγάλη έκπληξη, ήταν ο πρώιμος αποκλεισμός του Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός έμεινε 18ος λόγω λάθος στρατηγικής αλλά και ενός τεχνικού προβλήματος στo DRS της W03. Θα εκκινήσει όμως 17ος ελέω ποινής 5 θέσεων που έλαβε ο Παστόρ Μαλντονάντο της Williams για αλλαγή κιβωτίου στο μονοθέσιό του.

Το 4ο γκραν πρι της χρονιάς θα μεταδοθεί από τον Alpha, σε απ’ ευθείας σύνδεση με το Μπαχρέιν, στις 2 το μεσημέρι.

Advertisement
Advertisement