Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Pole για Lorenzo στη Σεπάνγκ

Ελλάδα 14:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Pole για Lorenzo στη Σεπάνγκ

ΑΓΩΝΕΣ

Pole για Lorenzo στη Σεπάνγκ

ΑΓΩΝΕΣ

Συναρπαστική σε εξέλιξη ήταν η μάχη της pole position στο MotoGP της Μαλαισίας! Αυτή κρίθηκε με διαφορά μικρότερη των δύο δεκάτων του δευτερολέπτου και είχε ως τελικό νικητή, για μία ακόμα φορά, τον Χόρχε Λορένθο. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha που χθες είχε ηττηθεί από τις Honda, πυροβόλησε όταν έπρεπε.

Advertisement
Advertisement

Πραγματοποιώντας κάποιες μικρές αλλά κρίσιμες αλλαγές στο εμπρός μέρος της M1, κατάφερε στο φινάλε της διαδικασίας να σταματήσει τα χρονόμετρα στο 2.00.334, επίδοση αρκετή για να του χαρίσει την pole για έβδομη φορά φέτος!

Δίπλα του είναι όπως συνήθως ο ταχύτερος τη Παρασκευή, Ντάνι Πεντρόσα. Γνώριμο σκηνικό από τους τελευταίους αγώνες, όπου ο αναβάτης της Honda περνάει, νικά αλλά με δεύτερο τον άλλο Ισπανό, δεν καταφέρνει να ροκανίσει τη μεταξύ τους διαφορά στον επιθυμητό βαθμό.

Ο Πεντρόσα δεν θέλει απλά νίκη, θέλει κι άλλους αναβάτες ανάμεσα σε εκείνον και τον Λορένθο! Για να δούμε ποιο μπορεί να είναι αυτοί. Στη πρώτη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκεται και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο τα Yamaha Tech 3. O Ιταλός διεκδίκησε τη Ple kαι ήταν μόλις 0.039 πίσω από το δεύτερο χρόνο.

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται η εργοστασιακή Honda του Κέισι Στόνερ που βρίσκει σιγά-σιγά ρυθμό μετά το τραυματισμό του, ο Καλ Κράτσλοου της Yamaha Tech 3 και ο δεύτερος εργοστασιακός αναβάτης της ιαπωνικής μάρκας, Μπεν Σπις.

Στη τρίτη σειρά θα βρίσκονται η ιδιωτική Ducati της Pramac με τον Έκτορ Μπαρμπέρα, η ιδιωτική Honda της LCR με τον Στέφαν Μπραντλ και η εργοστασιακή Ducati του Νίκι Χέιντεν. Απογοητευτική εμφάνιση από τον ομόσταβλο του Αμερικανού, τον Βαλεντίνο Ρόσι, που ήταν μόλις ενδέκατος.

Η εκκίνηση του MotoGP της Σεπάνγκ, είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας.
[nggallery id=536]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!