Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Ο τίτλος της Volvo Polestar στο STCC φέρνει προσφορές

Ελλάδα 8:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο τίτλος της Volvo Polestar στο STCC φέρνει προσφορές

ΑΓΟΡΑ

Ο τίτλος της Volvo Polestar στο STCC φέρνει προσφορές

ΑΓΟΡΑ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Volvo Polestar Racing κατέκτησε τον τίτλο στο Σουηδικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, γνωστό ως STCC.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Πρωταθλητής οδηγός αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σουηδός Thed Björk, στο τιμόνι ενός Volvo S60 Polestar. Ένας ακόμα οδηγός της Volvo Polestar Racing, ο Fredrik Ekblom, είχε την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη των οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Με αφορμή αυτήν την επιτυχία, η Volvo Car Hellas προσφέρει μέχρι τέλος Οκτωβρίου τα πακέτα αναβάθμισης κινητήρων της Polestar στην ειδική τιμή των 980 € (με ΦΠΑ και εγκατάσταση).

Τα πακέτα αυτά χαρίζουν στους κινητήρες της σουηδικής μάρκας αυξημένη ιπποδύναμη και ροπή. Οι επιπλέον ίπποι και τα χιλιογραμμόμετρα ροπής ποικίλουν από μοντέλο σε μοντέλο, ξεπερνώντας σε κάποιες περιπτώσεις το 30%!

Advertisement

Η αναβάθμιση του κινητήρα με ένα πακέτο της Polestar γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα, με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Volvo να εγκαθιστά ειδικό λογισμικό μέσω συγκεκριμένου διαγνωστικού μηχανήματος που συνδέεται με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Δεν απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια ή μετατροπή, καθώς για τη συγκεκριμένη “ενίσχυση” δεν είναι αναγκαία οποιαδήποτε μηχανολογική επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αναβάθμιση δεν επιφέρει αύξηση στην τυποποιημένη  κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου ενώ δεν μεταβάλλονται και οι πιστοποιημένες εκπομπές ρύπων των μοντέλων με τον αναβαθμισμένο από την Polestar κινητήρα!

Advertisement

Σταθερή παραμένει και η εργοστασιακή εγγύηση, με την προϋπόθεση φυσικά η αναβάθμιση να έχει πραγματοποιηθεί από εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Volvo.

Οι ενδιαφερόμενοι να αναβαθμίσουν τον κινητήρα του αυτοκίνητου τους μπορούν να επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητα πακέτου αναβάθμισης Polestar στο site της Volvo Car Hellas, στο site της Polestar ή να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Volvo ή απλά να καλέσουν στο 800 100 7505 (Volvo Line).

Advertisement