Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Πρεμιέρα με ατύχημα για τον Hamilton (upd)

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρεμιέρα με ατύχημα για τον Hamilton (upd)

ΑΓΩΝΕΣ

Πρεμιέρα με ατύχημα για τον Hamilton (upd)

ΑΓΩΝΕΣ

Δεύτερη ημέρα χειμερινών δοκιμών εξέλιξης σήμερα στη Χερέθ και το κεντρικό πρόσωπο είναι αναμφίβολα ο Λούις Χάμιλτον. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 πραγματοποιεί τους πρώτους του γύρους με το μονοθέσιο της Mercedes AMG F1, παίρνοντας τη «σκυτάλη» από τον Νίκο Ρόζμπεργκ, όμως είχε έξοδο και το μονοθέσιο κατέληξε στα προστατευτικά λάστιχα. Ο Βρετανός δεν αντιμερωπίζει κάποιο πρόβλημα και στη Mercedes περιμένουν την W04 πίσω στο γκαράζ για να διαπιστώσουν τι συνέβη. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για απώλεια πίεσης στα πίσω φρένα.

Advertisement
Advertisement

Υπάρχει όμως ένα ακόμη νέο πρόσωπο, ο Λουίς Ραζία. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος είναι ο δεύτερος πιλότος της Marussia και πέφτει σήμερα κατευθείαν στα… βαθιά. Σήμερα λοιπόν στις δοκιμές είναι προγραμματισμένο να συμμετάσχουν οι Μαρκ Ουέμπερ (Red Bull), Φελίπε Μάσα (Ferrari), Σέρχιο Πέρεζ (McLaren), Ρομέν Γκροζάν (Lotus), Λούις Χάμιλτον (Mercedes), Νίκο Χούλκενμπεργκ (Sauber), Πωλ Ντι Ρέστα και Τζέιμς Ρόσιτερ (Force India), Παστόρ Μαλντονάντο (Williams), Ντάνιελ Ρικιάρντο (Toro Rosso), Γκιέδο φαν ντερ Γκάρντε (Caterham) και Λουίς Ραζία (Marussia).

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr για ό,τι νεότερο και βέβαια την ανασκόπηση της δεύτερης ημέρας δοκιμών.[nggallery id=1732]