Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

O εμφύλιος της Formula E (video)

Ελλάδα 11:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O εμφύλιος της Formula E (video)

ΑΓΩΝΕΣ

O εμφύλιος της Formula E (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ξεκινώντας την τρέχουσα σεζόν της Formula E ως παγκόσμιος πρωταθλητής, ο Jean-Eric Vergne σίγουρα περίμενε να εξελιχθούν αλλιώς τα πράγματα.

Advertisement
Advertisement

Φέτος ο Γάλλος έχει νέο teammate στη DS TECHEETEAH, τον Antonio Felix Da Costa. Και μετά τα πρώτα τέσσερα ePrix είναι ξεκάθαρο πως δύσκολα τους χωρά το ίδιο γκαράζ, με το πως θα βγει η σεζόν να αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό.

Οι δύο οδηγοί είχαν αρκετές αψιμαχίες εντός πίστας και έχουν πει ακόμα περισσότερα μέσω team radio. Για να μην εξετάσουμε καν το τι μπορεί να έχει γίνει μακριά από τις κάμερες. Το μόνο σίγουρο είναι πως η DS TECHEETAH έχει μεγάλο πονοκέφαλο αφού είναι δύσκολη η διαχείριση δύο οδηγών που τρώγονται μεταξύ τους.

Ειδικά όταν το πάνω χέρι βαθμολογικά έχει ο νέος της παρέας! Ο Da Costa ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς βαθμολογική συγκομιδή στον πρώτο αγώνα της Σαουδικής Αραβίας, παίρνοντας μόλις τρεις στον δεύτερο – έχοντας πετύχει και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα.

Advertisement
Advertisement

Όμως οι δεύτερες θέσεις στο Σαντιάγκο της Χιλής και στην Πόλη του Μεξικού, τον έχουν ανεβάσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 39 πόντους στο ενεργητικό του. Μάλιστα ο Πορτογάλος είναι μόλις 8 πόντους από την κορυφή.

Όσο για τον Vergne έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Δύο εγκαταλείψεις, μία όγδοη και μία τέταρτη θέση, τον έχουν περιορίσει στη δωδέκατη της βαθμολογίας. Και παρότι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας στη σεζόν 2019/2020, τα πράγματα δεν δείχνουν ευοίωνα για τον πρωταθλητή.

Δείτε όλες τις πτυχές του «εμφυλίου» της DS στο video που ακολουθεί…

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Formula E, Πόλη του Μεξικού: Νίκη για Evans και Jaguar
Τα καλύτερα team radio της Formula E (video)
Τα πιο τρομακτικά ατυχήματα στην ιστορία της Formula E (video)

Advertisement