Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

O Button προειδοποιεί τον Rosberg

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Button προειδοποιεί τον Rosberg

ΑΓΩΝΕΣ

O Button προειδοποιεί τον Rosberg

ΑΓΩΝΕΣ

Ο 32χρονος πιλότος της McLaren προειδοποιεί τον 27χρονο πιλότο της Mercedes για την ταχύτητα του Λιούις Χάμιλτον. Ο Μπάτον συνυπήρξε με το Χάμιλτον στη McLaren για 3 χρόνια και ξέρει καλά πόσο γρήγορος είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008. Ούτως ή άλλως από το 2007 που αγωνίζεται ο Χάμιλτον στη F1, μέχρι σήμερα ο μόνος teammate που κατόρθωσε να τον υπερκεράσει ήταν ο Μπάτον πέρυσι. Κάτι που δεν κατάφερε ούτε ο Αλόνσο το 2007 ούτε ο Κοβαλάινεν τα επόμενα δυο χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Ο Μπάτον πιστεύει πως ο Ρόσμπεργκ ο οποίος θα αγωνίζεται του χρόνου στην ίδια ομάδα με το Χάμιλτον θα τα βρει σκούρα με την ταχύτητα του 27χρονου Βρετανού: «Νομίζω ότι θα δοκιμάσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ξέρω ότι έχουν υπάρξει ξανά στην ίδια ομάδα στο παρελθόν αλλά πιστεύω πως θα εκπλαγεί διαπιστώνοντας πόσο γρήγορος μπορεί να είναι ο Λιούις οδηγώντας ένα κακό μονοθέσιο. Δε λέω πως η Mercedes του χρόνου θα έχει κακό μονοθέσιο, ούτως ή άλλως ο Λιούις είναι ακόμη πιο γρήγορος με καλό μονοθέσιο. Βέβαια ξέρω καλά πως ο Νίκο γνωρίζει το Λιούις καλύτερα από μένα. Έχουν δουλέψει μαζί στο παρελθόν οπότε ξέρει τι να περιμένει».

Αναφερόμενος στην ανατροπή των ισορροπιών στη McLaren μετά την αποχώρηση του Χάμιλτον ο Μπάτον είπε: «Δεν είμαι απογοητευμένος, οι οδηγοί φεύγουν και έρχονται αυτό είναι φυσιολογικό στο άθλημά μας. Θα απογοητευόμουν αν έφευγε από την ομάδα ο διευθυντής μηχανολογίας, Πάντι Λόου γιατί απ’ αυτόν περιμένω βοήθεια ώστε να πετύχω στο μέλλον. Περάσαμε τρία καλά χρόνια με το Λιούις έφυγαν πολύ γρήγορα και είχαμε μια καλή συνεργασία. Διασκεδάσαμε αγωνιζόμενοι στην πίστα».

Ο Μπάτον θα έχει του χρόνου στη McLaren να αντιμετωπίσει την ταχύτητα του Σέρτζιο Πέρεζ ο οποίος έθεσε σα στόχο από την πρώτη κιόλας χρονιά παρουσίας του στην ομάδα τον τίτλο.
[nggallery id=679]
Κείμενο: Τ. Πουρναράκης
Πηγή: protothema.gr

Advertisement
Advertisement