Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

O Σουμάχερ, η Mercedes και τα Pirelli

Ελλάδα 11:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

O Σουμάχερ, η Mercedes και τα Pirelli

ΑΓΩΝΕΣ

O Σουμάχερ, η Mercedes και τα Pirelli

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά την κριτική που άσκησε για την έντονη φθορά των ελαστικών, ο Μίκαελ Σουμάχερ, παρέα με μία ομάδα μηχανικών του, επισκέφτηκαν το χώρο φιλοξενίας της Pirelli στο Μουτζέλο. Αυτό συνέβη στο περιθώριο των δοκιμών εξέλιξης που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες στο ιταλικό σιρκουί και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνάντηση έγινε με ομάδα τεχνικών της ιταλικής εταιρείας ελαστικών και κράτησε περίπου τριάντα λεπτά.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ζητούσε κάποιες διευκρινήσεις, μιας και έως τώρα δείχνει να δυσκολεύεται να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα τέσσερα μαύρα σημεία επαφής με το δρόμο – την ίδια ώρα που ο έτερος οδηγός της Mercedes, ο Νίκο Ρόζμπεργκ, δηλώνει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα!

Όπως και να έχει, τα ελαστικά είναι ίδια για όλους και η φετινής στρατηγική της Pirelli, που θέλει τα ελαστικά να φθείρονται πιο γρήγορα έχει βοηθήσει σημαντικά στην αύξηση του θεάματος.

«Όλοι θα θέλαμε να μπορούμε να κάνουμε πιο γρήγορους γύρους και τα ελαστικά να κρατάνε για… πάντα, όπως παλιά. Όμως αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή, προσφέρει θέαμα στον κόσμο. Αυτή είναι η αλήθεια», σχολίασε σχετικά ο Μαρκ Γουέμπερ της Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement