Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Νεκρός θεατής στο Ράλι Ντακάρ

Ελλάδα 20:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νεκρός θεατής στο Ράλι Ντακάρ

ΑΓΩΝΕΣ

Νεκρός θεατής στο Ράλι Ντακάρ

ΑΓΩΝΕΣ

Για μία ακόμα χρονιά το Ράλι Ντακάρ συνοδεύτηκε από τραγική είδηση απώλειας ανθρώπινης ζωής. Το δυστύχημα έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της έβδομης ειδικής διαδρομής του φετινού αγώνα όπου έχασε τη ζωή του ένας 63χρονος θεατής.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Οι αγωνιζόμενοι έκαναν τη διαδρομή από το Ουγιούνι της Βολιβίας προς τη Σάλτα της Αργεντινής. Στο 82ο χιλιόμετρο, ο 48χρονος Γάλλος Lionel Baud χτύπησε με το Mitsubishi Lancer τον άτυχο άνδρα.

«Ο 63χρονος βρισκόταν εν μέσω της διαδρομής και στεκόταν μόνος του. Όταν έγινε το δυστύχημα, ιατρικό επιτελείο έσπευσε στο σημείο αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατο του θεατή. Δεχόμενες σχετική ειδοποίηση από τους διοργανωτές του αγώνα, οι αρχές της Βολιβίας έσπευσαν στο σημείο του δυστυχήματος, εκπροσωπούμενες από ένα δημόσιο κατήγορο, ώστε να καθορίσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες αυτό συνέβη», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Advertisement
Advertisement

Αυτό ήταν το πρώτο δυστύχημα στον φετινό αγώνα αν και στον αγωνιστικό πρόλογο, είχαμε ένα σοβαρό ατύχημα με τραυματισμό 11 θεατών (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Είναι η πρώτη φορά από το 2013 που χάνουν τη ζωή τους θεατές στο Ράλι Ντακάρ.