Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Νέες δοκιμές στη Formula 4 ο «Konstantinos»

Ελλάδα 22:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέες δοκιμές στη Formula 4 ο «Konstantinos»

ΑΓΩΝΕΣ

Νέες δοκιμές στη Formula 4 ο «Konstantinos»

ΑΓΩΝΕΣ

O ταλαντούχος Κωνσταντίνος Τράκκας (a.k.a. «Konstantinos») πραγματοποίησε και δεύτερο τεστ με μονοθέσιο της Formula 4, αυτή τη φορά με την υποστήριξη της… Ομοσπονδίας της Βραζιλίας!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο 16χρονος Έλληνας πρωταθλητής στο karting, ταξίδεψε στην Ιταλία, προσκεκλημένος από την Ιταλική αγωνιστική ομάδα ανάδειξης ταλαντούχων οδηγών, Antonelli Motorsport! Σε ένα τεστ που αντί για να γίνει με αρωγό την ελληνική ομοσπονδία, έγινε χάρη σε εκείνη της χώρας της λατινικής Αμερικής.

Εξέλιξη που σίγουρα πρέπει να βάζει σε σκέψεις όλους εμάς που ασχολούμαστε με το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε αυτή τη χώρα, για τη στήριξη που δεν έχουν τα ταλέντα μας. Ο «Konstantinos» βρέθηκε λοιπόν στο διεθνές αυτοκινητοδρόμιο Adria International Raceway για μία ολόκληρη ημέρα δοκιμών.

Advertisement
Advertisement

konstantinos-adria-winter-f4test-g640

Στην ημερίδα συμμετείχαν με την ίδια ομάδα άλλοι τέσσερις ταλαντούχοι νεαροί πιλότοι από κάθε πλευρά του πλανήτη: ο 17χρονος Βέλγος Magnus Gilles, πρωταθλητής Γαλλίας Formula 4 για το 2016, δύο 18χρονοι Σκανδιναβοί και ο 14χρονος Δανός καρτίστας Noah Watt.

Παρά τον άστατο καιρό, που χαρακτηριζόταν από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και αντίξοες εναλλασσόμενες συνθήκες (ομίχλη, χιονόνερο, βροχή), η αγωνιστική ημερίδα εξελίχθηκε ομαλά και ολοκληρώθηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα, με όλους τους πιλότους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Advertisement

konstantinos-adria-winter-f4test-a640

Ο «Konstantinos» έδειξε προσαρμοστικότητα στις συνεχείς αλλαγές συνθηκών, σταθερότητα και διαρκή βελτίωση σε επιδόσεις. Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής ημερίδας έγινε επίσημη πρόταση από τον αρχηγό της ομάδας Marco Antonelli για ένταξη του Κωνσταντίνου στην ομάδα και συμμετοχή του στο Ιταλικό πρωτάθλημα Formula 4 το 2017, η οποία και εξετάζεται.

Advertisement

Μετά την τιμητική συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διεθνή αγωνιστική ημερίδα, ο «Konstantinos» θα συνεχίσει τις προπονήσεις με εντονότερο ρυθμό σε διεθνή αυτοκινητοδρόμια το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς, με στόχο τη σωστή προετοιμασία του για το πρωτάθλημα Formula 4 που ξεκινάει τον Απρίλιο του 2017.

konstantinos-adria-winter-f4test-h640tall