Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

NASCAR: Ξύλο αλά… Mike Tyson! (+video)

Ελλάδα 21:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

NASCAR: Ξύλο αλά… Mike Tyson! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

NASCAR: Ξύλο αλά… Mike Tyson! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Άναψαν τα αίματα στον αγώνα NASCAR της Martinsville. Ο Andrew Grady επιτέθηκε στον Davey Callihan γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι για σύγκρουση που είχαν νωρίτερα.

Advertisement
Advertisement

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Callihan επιχείρησε να προσπεράσει από αρκετά πίσω τον Grady με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Μετά τον αγώνα ο Grady πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον συνάδελφό του για το περιστατικό. Εκείνος, όμως, τον αγνόησε με αποτέλεσμα ο Grady να εξοργιστεί.

Η κάμερα δεν έπιασε την σύγκρουση των δύο. Έπιασε, όμως, το ξύλο που ακολούθησε. “Μου την έδωσε και έτσι του έδωσα μια γεύση από Mike Tyson στο κεφάλι” δήλωσε ο Grady αργότερα. Συνέχισε λέγοντας: “Το αυτοκίνητο ήταν εξαιρετικό και μπορούσαμε να πάρουμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Αλλά λόγω τέτοιων ηλίθιων οι οποίοι δεν θα έπρεπε να οδηγούν κάτι άλλο από μηχανή γκαζόν δεν τα καταφέραμε“.

Ο Grady ήταν εξοργισμένος με τον Callihan για ώρες μετά το περιστατικό: “Δεν ήταν καν κοντά μου για να προσπεράσει. Έκανε μία divebomb παρασύροντας και τον Brandon Pearce στην πορεία. Είσαι σε ένα σπορ μεγάλων ανθρώπων. Άρα όταν φέρεσαι έτσι θα “τις φας” και σαν τέτοιος” κατέληξε ο Grady.

Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω video, ο Grady επιτέθηκε στον Callihan σε έξαλλη κατάσταση. Το περιστατικό έληξε μόνο με την απομάκρυνσή του από τους ψυχραιμότερους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ξύλο και σκηνές ντροπής στο Παγκόσμιο του karting (vids)
Άγριο ξύλο σε αγώνα NASCAR (+video)
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022: Μικρές ιστορίες που εκπλήσσουν

Advertisement