Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

NASCAR: Τα πήρε στο κρανίο και επιτέθηκε με… προφυλακτήρα! (+video)

Ελλάδα 15:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

NASCAR: Τα πήρε στο κρανίο και επιτέθηκε με… προφυλακτήρα! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

NASCAR: Τα πήρε στο κρανίο και επιτέθηκε με… προφυλακτήρα! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον αγώνα του Ρίτσμοντ για την NASCAR Xfinity Series με οδηγό να επιτίθεται με… προφυλακτήρα σε ανταγωνιστή του!

Advertisement
Advertisement

Οι Τζόι Γκέιζ και Ντόσον Κραμ είχαν επαφή η οποία έστειλε τον πρώτο στον τοίχο. Το αγωνιστικό του Γκέιζ υπέστη σοβαρές ζημιές και δεν μπόρεσε να συνεχίσει τον αγώνα. Αντιθέτως ο Κραμ κατάφερε να παραμείνει στον αγώνα.

Ο Αμερικανός ήταν εξοργισμένος από το περιστατικό, αλλά δεν έφυγε από το σημείο αμέσως. Περίμενε τον Κραμ να ξαναπεράσει από εκεί, έχοντας κάνει την… προετοιμασία του! Είχε τραβήξει τον πίσω προφυλακτήρα από το αυτοκίνητό του -ο οποίος έτσι κι αλλιώς ήταν έτοιμος να φύγει- και προχώρησε προς το τμήμα της πίστας από όπου θα περνούσε ο Κραμ.

Μόλις ο ανταγωνιστής του ήταν αρκετά κοντά, ο Γκέιζ πέταξε με δύναμη τον προφυλακτήρα επάνω στο αγωνιστικό το οποίο βρισκόταν εν κινήσει. Το αντικείμενο εξοστρακίστηκε και δεν επηρέασε την συνέχεια του αγώνα για τον Κραμ. Ωστόσο αυτή η αντιαθλητική ενέργεια από τον Γκέιζ πρόκειται να τιμωρηθεί με βαριά τιμωρία από τους διοργανωτές της σειράς.

Advertisement
Advertisement

Το περιστατικό θυμίζει εκείνο των Πικέ-Σαλαζάρ στο Χόκενχάιμ του 1982. Μπορεί οι δύο οδηγοί να μην ήρθαν στα χέρια στο NASCAR. Ωστόσο ο Γκέιζ ήταν εκείνος που βοήθησε τον Κραμ να μπει στους αγώνες. Όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Πικέ με τον Σαλαζάρ!

«Εγώ τον βοήθησα να κάνει τα πρώτα του βήματα στους αγώνες. Είναι καλό παιδία αλλά χάνει την διαύγειά του σε κάθε αγώνα. Έχει ταχύτητα αλλά δεν έχει ποτέ καθαρό μυαλό» δήλωσε ο Γκέιζ. Έμοιασε στον μέντορά του, θα μπορούσε να συμπληρώσει κάποιος πιο… κακοπροαίρετος από εμάς!