Live Κίνηση
Περισσότερα
NEWSMOTO

MotoGP: Ξανά στο χειρουργείο ο Lorenzo

Ελλάδα 17:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP: Ξανά στο χειρουργείο ο Lorenzo

NEWSMOTO

MotoGP: Ξανά στο χειρουργείο ο Lorenzo

NEWSMOTO

Με το αριστερό ξεκίνησε το 2019 για τον Jorge Lorenzo καθώς θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στον καρπό του δεξιού του χεριού καθώς διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί σκωφικό κάταγμα!

Advertisement
Advertisement

Ο Ισπανός που από φέτος θα οδηγεί για λογαριασμό της Repsol Honda, χτύπησε ενώ έκανε προπόνηση επί ιταλικού εδάφους. Το περασμένο Σάββατο εισήχθη στο νοσοκομείο της Βερόνα, έχοντας αφόρητους πόνους και τότε διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος.

Πλέον δίνει μάχη με το χρόνο για να μπορέσει να οδηγήσει στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης για το MotoGP, που θα διεξαχθούν 6 με 8 Φεβρουαρίου στην πίστα της Σεπάνγκ στη Μαλαισία.

Ερωτηματικό αποτελεί αν θα μπορέσει να παραστεί στην παρουσίαση της Honda για τη νέα σεζόν, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στη Μαδρίτη.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ ο 31χρονος υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις τους προηγούμενους μήνες: τον Οκτώβριο στον καρπό του αριστερού του χεριού και τον Δεκέμβριο στο δεξί του πόδι.

Αρχής γενομένης από την πρεμιέρα του 2019 στο Κατάρ, ο Lorenzo θα είναι teammate του παγκόσμιου πρωταθλητή Marc Marquez, σε μία συνεργασία την οποία αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.