Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Μπρνο: Επιβλητική pole για Marquez

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

MotoGP Μπρνο: Επιβλητική pole για Marquez

ΑΓΩΝΕΣ

MotoGP Μπρνο: Επιβλητική pole για Marquez

ΑΓΩΝΕΣ

Εν μέσω απαιτητικών συνθηκών, ο Marc Marquez πανηγύρισε μία εντυπωσιακή pole position στην πίστα του Μπρνο!

Advertisement
Advertisement

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής αρίστευσε στην τσέχικη πίστα, πρωτεύοντας με διαφορά δυόμιση δευτερολέπτων από τον πλησιέστερο αντίπαλο! Μία διαφορά σπάνια, ακόμα και για τον εργοστασιακό αναβάτη της Honda.

Στο ξεκίνημα του Q2 ήταν οι Johann Zarco και Pol Espargaro με τις KTM που αιφνιδίως έδειχναν το δρόμο. Όσο η πίστα στέγνωνε, είδαμε τους περισσότερους αναβάτες να βάζουν σλικ αλλά λίγο πριν το φινάλε της διαδικασίας ξεκίνησε να βρέχει και πάλι.

Και παρότι ήταν με λάθος λάστιχα, όχι μόνο κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του, ο Marquez το έκανε δύο φορές, φτάνοντας στο 2.02.753 ενώ ο ανταγωνισμός δεν κατέβηκε καν κάτω από το 2.05!

Advertisement

Δεύτερος ήταν ο Jack Miller με την Pramac Ducati, που επίσης βελτίωσε με σλικ αλλά η τελική του προσπάθεια διακόπηκε από πτώση στη στροφή 14. Οι KTM κατάφεραν να κλείσουν τις κατατακτήριες στις θέσεις 3 και 5, με την εργοστασιακή Ducati του Andrea Dovizioso ανάμεσά τους.

Έκτος ήταν ο Alex Rins με την εργοστασιακή Suzuki, που είχε μία αψιμαχία με τον Marquez ενώ έβδομος ήταν ο Valentino Rossi που αποφάσισε να μη βάλει σλικ στην εργοστασιακή Suzuki του.

Advertisement

Αναλυτικά η κατάταξη:

Advertisement