Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Marussia: Ήταν θέμα… οικονομικό

Ελλάδα 18:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Marussia: Ήταν θέμα… οικονομικό

ΑΓΩΝΕΣ

Marussia: Ήταν θέμα… οικονομικό

ΑΓΩΝΕΣ

Η Marussia επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας και όταν αρκετές ώρες μετά το σχετικό άρθρο της αποχώρησης του Τίμο Γκλοκ επιβεβαιώθηκε το διαζύγιο των δύο πλευρών, έδωσε εξηγήσεις. Αυτές αφορούσαν προφανώς σε… οικονομικές δυσκολίες. Από το βράδυ της Κυριακής σας είχαμε ενημερώσει πως μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, ο Γερμανός θα αποτελούσε αναπάντεχα παρελθόν για τη ρωσική ομάδα που αδυνατούσε να καλύψει το συμβόλαιο του.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, οι δύο πλευρές εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση, στην οποία το αφεντικό της ομάδας, Τζον Μπουθ, ανέφερε: «Ο Τίμο έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας τις προηγούμενες τρεις σεζόν, βοηθώντας μας να εξελίξουμε το πακέτο μας τόσο ώστε να κρατάμε για το μεγαλύτερο μέρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2012 τη δέκατη θέση στους κατασκευαστές. Είναι ένας φανταστικός οδηγός και δημοφιλής στις τάξεις της ομάδας. Όμως οι σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στον εμπορικό τομέα, μας αναγκάζουμε να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα εξασφαλίσουν το μακροπρόθεσμό μας μέλλον. Οι δύσκολες οικονομικά συνθήκες καθορίζουν τις κινήσεις μας και το διαφημιστικό τοπίο είναι δύσκολο για όλους – ακόμα και για τις ομάδες της Formula 1. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Τίμο που συνεργάστηκε μαζί μας στην ανεύρεση αυτής της λύσης, κυρίως επειδή είχε ήδη συμβόλαιο. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον».

Όσο για τον αντικαταστάτη του, θα ανακοινωθεί προσεχώς, με τη λίστα υποψηφίων να είναι μακροσκελής και να περιλαμβάνει τα ονόματα των Βιτάλι Πετρόφ, Σεμπαστιέν Μπουέμι, Μπρούνο Σένα, Λουίς Ραζία κ.α.
[nggallery id=1368]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)