Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

LIVE: Ο θρυλικός αγώνας 24h Le Mans!

Ελλάδα 16:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

LIVE: Ο θρυλικός αγώνας 24h Le Mans!

ΑΓΩΝΕΣ

LIVE: Ο θρυλικός αγώνας 24h Le Mans!

ΑΓΩΝΕΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο ανήκει στον 24ωρο αγώνα του Μαν! Τη θρυλική δοκιμασία αντοχής στο σιρκουί του Σάρθ, όπου άνθρωποι και μηχανές καλούνται να αντέξουν σε έναν εξαντλητικό αγωνιστικό μαραθώνιο!

Advertisement
Advertisement

ΠΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, ps@newsauto.gr)

Εξήντα συμμετοχές με αποκορύφωμα όπως πάντα την κατηγορία LMP1 όπου Toyota και Porsche δίνουν και φέτος σπουδαία μάχη αλλά και συναρπαστικές κόντρες στις κατηγορίες GTE, συνθέτουν ένα 24ωρο ψηφιδωτό εικόνων, πάθους, συγκινήσεων και αγωνίας.

Στις 16.00 ώρα Ελλάδας έχουμε εκκίνηση στον 85ο αγώνα 24h Le Mans και το NewsAuto πάντα πιστό στο ραντεβού με τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σας «ταξιδεύει» στο γαλλικό σιρκουί που αποτελείται κατά το ήμισυ από μόνιμη αγωνιστική διαδρομή και κατά το ήμισυ από δημόσιους δρόμους.

Advertisement
Advertisement

Παρακολουθήστε LIVE, επί 24 ώρες, τις αγωνιώδεις προσπάθειες των οδηγών, την αγωνιστική τους Οδύσσεια ώσπου το πέσιμο της καρό σημαίας να σημάνει πως βρήκαν την Ιθάκη τους.

Και φέτος η Ford προσφέρει LIVE εικόνα από το γκαράζ της αλλά και on board λήψεις από τα Ford GT που μάχονται στη μήκους 5.233 μέτρων διαδρομή. Παράλληλα, χρόνους αλλά και σχολιασμό ώστε να έχετε πλήρη εικόνα για όσα συμβαίνουν στο Μαν! Όλα αυτά πατώντας play στο video που ακολουθεί…

Καλή διασκέδαση και… καλό κουράγιο!

Advertisement

Δείτε την πλήρη κάλυψη του 24h Le Mans πατώντας εδώ.

Advertisement

Μπορείτε πατώντας εδώ να μπείτε στο κόκπιτ των Porsche και να απολαύσετε το υπόλοιπο του αγώνα από εκεί!

LIVE Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΩ TWEETS:

Advertisement