Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

LIVE: Δείτε τον αγώνα του Ανδρέα Λασκαράτου στο Ντουμπάι για το Asian LeMans Series

Ελλάδα 11:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

LIVE: Δείτε τον αγώνα του Ανδρέα Λασκαράτου στο Ντουμπάι για το Asian LeMans Series

ΑΓΩΝΕΣ

LIVE: Δείτε τον αγώνα του Ανδρέα Λασκαράτου στο Ντουμπάι για το Asian LeMans Series

ΑΓΩΝΕΣ

Ένας Έλληνας οδηγός συμμετέχει φέτος στο Asian LeMans Series – ο λόγος για τον Αντρέα Λασκαράτο.

Advertisement
Advertisement

Ο έμπειρος οδηγός που τα τελευταία χρόνια τιμά τα ελληνικά χρώματα στους αγώνες αντοχής, ακολουθεί φέτος όλο το πρόγραμμα του Asian LeMans Series, ως επίσημος οδηγός της επιτυχημένης ομάδας Era Motorsport.

O Λασκαράτος μοιράζεται το πρωτότυπο Oreca 07 – Gibson #18 με τους Kyle Tilley και Dwight Merriman και βρίσκονται στην pole position της κατηγορίας LMP2 Am.

Ο πρώτος αγώνας του Ντουμπάι αρχίζει στις 12.15 ώρα Ελλάδας και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε LIVE στον παρακάτω σύνδεσμο. Παράλληλα, πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθείτε το LIVE Timing της πρώτης μάχης του 2021 ενώ κάτω από το video μπορείτε να βλέπετε και LIVE ενημερώσεις για το τι γίνεται στον αγώνα!

Advertisement
Advertisement

Καλή επιτυχία Αντρέα!

LIVE Ενημέρωση
Γύρος 1: Πολύ καλή εκκίνηση για τον Ανδρέα, κερδίζει δύο θέσεις και ανεβαίνει τέταρτος στη γενική κατάταξη!

Advertisement

Γύρος 3: Με το JOTA #28 των Sean Galeal/Stoffel Vandoorne να ανακτά το χαμένο έδαφος από το λάθος στην πρώτη στροφή, το #18 του Λασκαράτου είναι πλέον στην πέμπτη θέση γενικής και προηγείται στην Κλάση LMP2 Am Class.

Γύρος 11: Ο Έλληνας οδηγός έχασε μία θέση από το #11 αλλά μετά από τη σύγκρουση των #5-#28 που μάχονταν για την πρωτοπορία, σκαρφάλωσε ξανά στην τέταρτη θέση της γενικής κατάταξης

Advertisement

Γύρος 18: Ο Ανδρέας πιέζει το #11 και τον John Corbett, η διαφορά τους είναι πλέον μόλις 0.5sec.

Laskaratos-AsianLeMans2021-Rd1-Dubai1-b1000x700

Γύρος 23: Ο Λασκαράτος μπήκε στα pit για την προβλεπόμενη αλλαγή οδηγού στο φινάλε του πρώτου pit stop. Το πρωτότυπο της Era Motorsport να είναι πλέον στην έβδομη θέση γενικής και δεύτερη στην LMP2 Am. Πίσω από το τιμόνι βρίσκεται πλέον ο Dwight Merriman αλλά καθώς το προπορευόμενο #23 ακόμα δεν έχει μπει στα pit, αναμένεται σύντομα να κερδίσει μία θέση.
Ήταν ένα αξιόμαχο πρώτο stint από τον Έλληνα οδηγό που θα είναι κι αυτός που θα δει καρό σημαία στο φινάλε του 4ωρου αγώνα.

Advertisement

Γύρος 29: Το #18 προσπέρασε το #23 και επέστρεψε στην έκτη θέση γενικής.

Γύρος 30: Απομένουν 3 ώρες αγώνα στο Ντουμπάι.

Γύρος 60: Φτάσαμε στα μισά του αγώνα. Πίσω από το τιμόνι του #18 της Era Motorsport είναι πλέον ο Kyle Tilley. Είναι στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης και δεύτερη της LPM2 Am.

Γύρος 80: Ο teammate του Ανδρέα, Αμερικανός Kyle Tilley, επανέφερε το πρωτότυπο της Era Motorsport στην έκτη θέση της γενικής και την πρώτη της LMP2 Am, με μία ώρα να απομένει για την ολοκλήρωση της μάχης στα Εμιράτα.

AsianLeMans2021-Rd1-Dubai1-start-a1000x600

Γύρος 87: Ο Ανδρέας περνά ξανά στη θέση του οδηγού και θα είναι αυτός που θα πάρει καρό σημαία μετά από μία ώρα και μερικά λεπτά.

Γύρος 90: Η διαφορά από τον πέμπτο γενικής, τον Narain Karthikeyan που οδηγεί το πρωτότυπο Oreca 07-Gibson #64 της Racing Team India είναι στα 2:46.878 αλλά ο Ανδρέας δεν τα παρατάει. Το τελευταίο του πέρασμα ήταν 1.3sec ταχύτερο από εκείνο του πρώην οδηγού της Formula 1. Αντίστοιχα, ανοίγει συνεχώς τη διαφορά από το #11 και τον John Corbett, που είναι ο αντίπαλος στη μάχη για τη νίκη στην Κλάση LMP2 Am.

Γύρος 123: Καρό σημαία για τον Ανδρέα, έκτη θέση γενικής και πρωτιά στην LMP2 Am!