Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ήταν στα μαχαίρια οι Ogier και Latvala;

Ελλάδα 15:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ήταν στα μαχαίρια οι Ogier και Latvala;

ΑΓΩΝΕΣ

Ήταν στα μαχαίρια οι Ogier και Latvala;

ΑΓΩΝΕΣ

Οι δρόμοι τους πλέον έχουν χωρίσει, αφού μετά την αποχώρηση της Volkswagen Motorsport από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, συνεχίζουν πλέον σε άλλες ομάδες. Όμως φημολογείται πως η συνύπαρξη των Sebastien Ogier και Jari-Matti Latvala δεν ήταν ιδιαιτέρως αρμονική.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (ps@newsauto.gr)

Ο Γάλλος συνεχίζει πλέον στην M-Sport και μάλιστα κέρδισε στην πρεμιέρα της σεζόν στο Ράλι Μόντε Κάρλο ενώ ο Φινλανδός χάρισε βάθρο στην Toyota στη μεγάλη επιστροφή της στο σπορ. Στον δεύτερο χρεώνονται δηλώσεις σύμφωνα με τις οποίες ο μέχρι πρότινος teammate του, δεν ήταν και τόσο ομαδικός παίκτης καθώς δεν μοιραζόταν πληροφορίες.

Ωστόσο, μιλώντας στο βρετανικό περιοδικό Autosport, o Latvala το διέψευσε: «Αυτά τα λόγια δεν ήταν δικά μου. Ποτέ δεν είπα πως ο Seb αρνιόταν να μιλήσει μετά τα τεστ. Ίσως ήταν κακή μετάφραση. Είμαι πολύ εκνευρισμένος για αυτό καθώς δεν είναι του στιλ μου να μιλάω με αυτόν τον τρόπο για την ομάδα ή τους teammate μου. Θέλω λοιπόν να ζητήσω σε όλους συγνώμη για όποια παρερμηνεία αν και με γνωρίζουν αρκετά καλά για να ξέρουν πως αυτά δεν ήταν δικά μου λόγια».

Advertisement
Advertisement

Τι είπε όμως ο Φινλανδός; Δεν παρέλειψε να κάνει τη σχετική διευκρίνιση…

«Όταν ήμουν στη Ford, o Sebastien Loeb κυριαρχούσε. Εγώ και ο Mikko (σ.σ. Hirvonen) έπρεπε να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να τον κερδίσουμε. Όταν πήγα στη Volkswagen, όλα ήταν διαφορετικά. Δεν υπήρχε κανένας να με βοηθήσει να κερδίσω αυτόν τον νέο Sebastian. Όταν είσαι στην ίδια ομάδα με έναν τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, είσαι μόνος σου. Πρέπει να τον αντιμετωπίσεις με άλλο τρόπο, με άλλη φιλοσοφία. Αυτό έλεγα», ξεκαθάρισε ο οδηγός της Toyota.

Advertisement