Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ιταλική Formula 4: Η CRAM Motorsport ανακοίνωσε τον Μαρκογιάννη!

Ελλάδα 21:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ιταλική Formula 4: Η CRAM Motorsport ανακοίνωσε τον Μαρκογιάννη!

ΑΓΩΝΕΣ

Ιταλική Formula 4: Η CRAM Motorsport ανακοίνωσε τον Μαρκογιάννη!

ΑΓΩΝΕΣ

Είναι πλέον οριστικό – το 2021 η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Ιταλικής Formula 4!

Advertisement
Advertisement

Μετά το αγωνιστικό του ντεμπούτο σε δύο γύρους της περυσινής σεζόν (στο Red Bull Ring της Αυστρίας και τη Μόντσα στη Βόρεια Ιταλία), ο Τζώρτζης Μαρκογιάννης επιστρέφει στην κατηγορία που αποτελεί βασικό προθάλαμο σε μία διαδρομή με τελικό προορισμό τη Formula 1.

Ο 16χρονος υπέγραψε το νέο συμβόλαιο με την αξιόμαχη ομάδα CRAM Motorsport, η οποία και επισημοποιήσε τη συνεργασία τους ενόψει της επικείμενης σεζόν!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα έχουμε και φέτος τον Τζώρτζη μαζί μας. Έχει ήδη γερά θεμέλια πάνω στα οποία μπορεί να χτίσει και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα μαζί», είπε ο Gabriele Rosei, Team Manager της ομάδας με έδρα στο Κόμο.

Advertisement
Advertisement

Ο Έλληνας οδηγός θα έχει πλήρες πρόγραμμα, σε μία σεζόν όπου η Ιταλική Formula 4 θα «τρέξει» στο Πολ Ρικάρ στη Νότια Γαλλία, θα επισκεφτεί ξανά το Σπίλμπεργκ ενώ οι αγώνες επί ιταλικού εδάφους θα λάβουν χώρα στη Μόντσα, το Μιζάνο, τη Βαλελούνγκα, την Ίμολα και το Μουτζέλο. Η μοναδική απουσία του Τζώρτζη, θα αφορά στις υποχρεώσεις του στο… σχολείο!

Teammate του θα είναι ο Nicolas Baptiste ενώ στο grid που είναι ακόμα υπό διαμόρφωση, φέτος θα βρίσκεται ο γιος του Juan Pablo Montoya, Sebastian, καθώς και αρκετοί οδηγοί που αποτελούν μέλη junior προγραμμάτων μεγάλων ομάδων.

Advertisement

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι κι αυτή τη σεζόν με την Cram. Ανυπομονώ να αρχίσουν οι αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Rosei για την εμπιστοσύνη αλλά κυρίως για τον επαγγελματισμό που έχουν δείξει όλοι στην έως τώρα συνεργασία μας, δήλωσε ο Μαρκογιάννης.

Η νέα σεζόν ξεκινά στις 14-16 Μαΐου, στο Πολ Ρικάρ. Ωστόσο ο ταλαντούχος οδηγός έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ενόψει αυτής της μεγάλης πρόκλησης. Μπορείτε να δείτε εικόνες από το τεστ της Βαλελούνγκα, στα video που ακολουθούν…

Advertisement

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Asian Le Mans Series 2021: Πήρε τον τίτλο της LMP2 Am o Λασκαράτος (vid)

Ιταλική F4: Η πρώτη ημέρα δοκιμών για τον Μαρκογιάννη

Συνέντευξη: Παναγιώτης Ρουστέμης, Πρωταθλητής ετών 22!