Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η SEAJETS στηρίζει τον Magalhaes στο ERC

Ελλάδα 23:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η SEAJETS στηρίζει τον Magalhaes στο ERC

ΑΓΩΝΕΣ

Η SEAJETS στηρίζει τον Magalhaes στο ERC

ΑΓΩΝΕΣ

Ένας γύρος απομένει για να ολοκληρωθεί το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι, γνωστό ως ERC, με το κύκνειο άσμα του 2017, το Rally Liepāja,  να διεξάγεται στις 6-8 Οκτωβρίου. Κι εκεί οι Bruno και Hugo Magalhaes θα κυνηγήσουν το θαύμα που θα τους χρίσει πρωταθλητές!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Το πορτογαλικό πλήρωμα ξεκίνησε την φετινή περιπέτειά του στο θεσμό συμμετέχοντας στον αγώνα της πατρίδας τους, το Rally Azores. Όμως η νίκη σε αυτή τη συμμετοχή που αναμενόταν να είναι η μοναδική τους φέτος στο ERC, έφερε επέκταση του προγράμματος, πράγμα που έγινε χάρη στη χορηγική υποστήριξη της μεγαλύτερης σε μεταφορική ικανότητα εταιρεία ταχυπλόων παγκοσμίως, τη SEAJETS που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Πορτογαλία!

Έτσι τα αδέρφια Magalhaes βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, 24 πόντους πίσω από τον Kajetan Kajetanowicz, με μόλις ένα ράλι να απομένει για να κλείσει η αυλαία της σεζόν. Και με το ERC να έχει κανονισμό όπου κάθε πλήρωμα διαλέγει τα επτά καλύτερα πλασαρίσματά του στους οκτώ γύρους της σεζόν, όλα είναι ανοιχτά!

Advertisement
Advertisement

H χορηγία των αδελφών Magalhaes γίνεται στο πλαίσιο συνεργασίας της SEAJETS με την Πορτογαλική Κυβέρνηση καθώς φέτος εξυπηρετεί με δύο ταχύπλοα σκάφη, τις νήσους Αζόρες στον Ατλαντικό.