ΝΕΑ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος έχει και μονοθέσιο της Formula 1 (+Video)

Ελλάδα 5:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος έχει και μονοθέσιο της Formula 1 (+Video)

ΝΕΑ

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος έχει και μονοθέσιο της Formula 1 (+Video)

ΝΕΑ

Η σπάνια συλλογή του προέδρου της ΑΕΚ περιλαμβάνει ακόμα και γνήσιο μονοθέσιο της Formula 1 που έτρεξε την περίοδο 2003-2004. To Newsauto είναι το μόνο Μέσο που έχει καθίσει πίσω από το τιμόνι του!

Advertisement
Advertisement

Στην Ελλάδα μπορεί να μην διεξάγονται αγώνες σε πίστες με μονοθέσια αλλά όπως φαίνεται υπάρχουν λάτρεις των αγώνων και του μηχανοκίνητου αθλητισμού που έχουν στην κατοχή τους ακόμα και μονοθέσια της Formula 1. Καλά… διαβάσατε!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto υπολογίζεται πως υπάρχουν περισσότερα από πέντε γνήσια μονοθέσια της F1 στην Ελλάδα. Τα περισσότερα βρίσκονται σε… μυστικές τοποθεσίες (βλέπε γκαράζ) εκτός από ένα που υπάρχει σε κοινή θέα και μπορεί ο καθένας να το φωτογραφίσει ακόμα και να το αγγίξει.

Μεταξύ άλλων υπάρχει μονοθέσιο της Ferrari, της Jordan, της Yamaha- Tyrrell κ.ά. Αυτά είναι που ελάχιστοι γνωρίζουν, σε ποια σαλόνια ή γκαράζ βρίσκονται.

Το Newsauto είναι το μόνο Μέσο που έχει βρεθεί… στη θέση του οδηγού!

Πότε το αγόρασε ο Μάριος Ηλιόπουλος;

Advertisement
Advertisement

Εκτός όμως από τα παραπάνω υπάρχει στην Ελλάδα και ένα μονοθέσιο της Minardi με το οποίο έχει τρέξει ο Γιος Φερστάπεν, ο πατέρας του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στην Formula 1 την περίοδο, 2021, 2022 και 2023, Μαξ Φερστάπεν.

Η εν λόγω Minardi έδωσε το παρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 το 2003-2004 και βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Το συγκεκριμένο μονοθέσιο ανήκει στον νέο πρόεδρο της ΑΕΚ Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος το αγόρασε το 2019, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού που είχε κάνει εκείνη την περίοδο στην Αγγλία.

Το μονοθέσιo της Minardi βρίσκεται μέσα στο Seajets World Champion Jet

Το μονοθέσιο στο ταχύτερο πλοίο του κόσμου

Advertisement

Το εντυπωσιακό μονοθέσιο τοποθετήθηκε με ειδικό γερανό το 2019 στο σαλόνι του ταχύπλοου επιβατικού πλοίου Seajets World Champion Jet και από τότε το απολαμβάνουν από κοντά όσοι ταξιδεύουν στις Κυκλάδες.

Η επιλογή να τοποθετηθεί σε αυτό το πλοίο δεν έγινε τυχαία, καθώς το World Champion Jet μήκους 88 μέτρων και έχει γραφτεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως το ταχύτερο επιβατικό του κόσμου (μέγιστη ταχύτητα 50 κόμβοι).

Advertisement

Δείτε το video την ημέρα που τοποθετήθηκε το μονοθέσιο της Minardi μέσα σε ένα από τα πλοία του προέδρου της ΑΕΚ Μάριου Ηλιόπουλου

Advertisement