Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Η Formula E θέλει και τη Ferrari

Ελλάδα 15:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Formula E θέλει και τη Ferrari

Mobility

Η Formula E θέλει και τη Ferrari

Mobility

Η Formula E ακολουθεί σταθερά ανοδική πορεία, προσελκύοντας όλο και περισσότερους κατασκευαστές, όμως πάντα «ονειρεύεται» και την παρουσία της Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Η ηλεκτρική φόρμουλα έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα λίστα μεγάλων κατασκευαστών που συμμετέχουν με εργοστασιακές ομάδες, όπως οι Jaguar, Audi, Nissan και BMW. Σε αυτή θα προστεθούν από τη σεζόν 2019-2020 και η Mercedes αλλά και η Porsche!

Παρ’ όλα αυτά, ποιος δεν θα ήθελε και τη Ferrari στη μάχη; Σίγουρα υπέρ αυτής της εξέλιξης τάσσεται ο άνθρωπος που δημιούργησε τη Formula E, o Alejandro Agag.

«Θα ήθελα πολύ να έρθει στο θεσμό μας η Ferrari, ειδικά με την παρουσία της Porsche και των άλλων κατασκευαστών, θα είχαμε φοβερή μάχη. Θα δούμε, τους απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση», είπε ο Agag στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

Advertisement
Advertisement

Μέχρι τώρα η ιταλική εταιρεία έδειχνε να μη συγκινείται από αυτή την προοπτική. Όμως με τις υβριδικές τεχνολογίες να περνάνε πλέον και στα supercars του Μαρανέλο, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν,

«Η Ferrari δεν θα βάλει ποτέ όριο ταχύτητας στα αυτοκίνητά της, όμως θα πρέπει στο μέλλον να εναρμονιστεί με το τοπίο που θα υπάρχει στην αυτοκίνηση. Κι αυτό το τοπίο είναι ηλεκτρικό”, συνέχισε ο Agag.