Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Η Formula E ανακοίνωσε νυχτερινό ePrix!

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Formula E ανακοίνωσε νυχτερινό ePrix!

ΑΓΩΝΕΣ

Η Formula E ανακοίνωσε νυχτερινό ePrix!

ΑΓΩΝΕΣ

Νέα εποχή για το παγκόσμιο πλέον πρωτάθλημα της Formula E, που για πρώτη φορά θα πραγματοποιήσει ePrix υπό το φως των προβολέων!

Advertisement
Advertisement

Ο λόγος για το διπλό αγώνα στη Σαουδική Αραβία και τους δρόμους της Ντιρίγια, που είναι προγραμματισμένος για τις 26 και 27 Φεβρουαρίου.

Ακριβώς όπως θα συμβεί στους δρόμους της Τζέντα εννέα μήνες μετά στο πλαίσιο του παρθενικού Grand Prix της Formula 1 στη συγκεκριμένη χώρα.

Μόνο που ως πρωτάθλημα πιο… περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένο, η Formula E τονίζει πως η αγωνιστική διαδρομή θα φωτιστεί με τεχνολογία LED, χαμηλής κατανάλωσης και μέσω ανακυκλώσιμης ενέργειας!

Advertisement
Advertisement

FE-20192020-Rd1-Diriyah-act-a1000x600

Μάλιστα, γίνεται λόγος για μειωμένη ενεργειακή κατανάλωση κατά 50% σε σχέση με τους συμβατικούς τρόπους φωτισμού ενώ η εναπομένουσα ενέργεια που θα απαιτείται για να γίνει η… νύχτα, μέρα, θα είναι πλήρως ανανεώσιμη, παρέχοντας υδρογονωμένο φυτικό έλαιο, πιστοποιημένο με χαμηλή περιεκτικότητα άνθρακα.

Θα είναι η τρίτη επίσκεψη του διαρκώς αναπτυσσόμενου θεσμού ηλεκτρικών μονοθεσίων στην Σαουδική Αραβία, που μπαίνει στην όγδοη σεζόν του, η οποία (κορωνοϊού επιτρέποντος) θα περιλαμβάνει 12+2 στάσεις (αναμένεται επισημοποίηση ημερομηνιών για αγώνες σε Κίνα και Μεξικό). Με εφαλτήριο τη διπλή κόντρα στο Σαντιάγκο της Χιλής, στις 16 και 17 Ιανουαρίου του 2021.

Advertisement

FE-20182019-Rd1-Diriyah-ambiance-a1000x600

Διαβάστε επίσης:
F1 Vlog για το… μπακλαβά Grand Prix (vid)

Advertisement

King Lewis: Η αποκλειστική συνέντευξη του Hamilton στο NewsAuto

Instagram F1 Live: Η συζήτηση για το Grand Prix Τουρκίας