Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Αυτό είναι το θηριώδες Civic για το WTCC

Ελλάδα 9:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το θηριώδες Civic για το WTCC

ΑΓΩΝΕΣ

Αυτό είναι το θηριώδες Civic για το WTCC

ΑΓΩΝΕΣ

H Honda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το αγωνιστικό Civic με το οποίο θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Η σχεδίαση του αυτοκινήτου έγινε σύμφωνα με τους νέους τεχνικούς κανονισμούς που θα ισχύσουν για το πρωτάθλημα του WTCC (που διεξάγεται υπό την αιγίδα της FIA) το 2014.

Το αγωνιστικό Honda Civic WTCC ξεχωρίζει από τους τροχούς μεγάλης διαμέτρου, τους τεράστιους θόλους τους αλλά το σπέσιαλ αποδοτικό αεροδυναμικό πακέτο που ολοκληρώνεται με μεγάλη πίσω αεροτομή.

Advertisement
Advertisement

Προσθέτοντας στα παραπάνω την αυξημένη ισχύ του κινητήρα, το αγωνιστικό Honda Civic WTCC φιλοδοξεί να διατηρήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο Κατασκευαστών για την ιαπωνική μάρκα και να υποστηρίξει τους οδηγούς στην κατάκτηση του δικού τους τίτλου το 2014.

Η Honda έχει προετοιμάσει δύο αυτοκίνητα τα οποία θα χρησιμοποιήσει η JAS Motorsport με οδηγούς τον πολύπειρο Ιταλό Gabriele Tarquini και τον Πορτογάλο Tiago Monteiro.

Παράλληλα, θα προετοιμαστούν άλλα δυο  Honda Civic WTCC για τις ιδιωτικές συμμετοχές των ομάδων Zengo Motorsport και Proteam Racing με οδηγούς τον Ούγγρο Norbert Michelisz και τον Μαροκινό Mehdi Bennani αντίστοιχα.

Advertisement

Εκτός από τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού, η ιαπωνική εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει την επιστροφή της και στη Formula 1, ως προμηθευτής κινητήρων της McLaren από το 2015.