Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

H αποκάλυψη της νέας Jaguar I-TYPE 4 (video)

Ελλάδα 19:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H αποκάλυψη της νέας Jaguar I-TYPE 4 (video)

ΑΓΩΝΕΣ

H αποκάλυψη της νέας Jaguar I-TYPE 4 (video)

ΑΓΩΝΕΣ

Απομένουν λιγότερο από δύο μήνες για την πρεμιέρα της έκτης σεζόν της Formula E και η Panasonic Jaguar Racing παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο!

Advertisement
Advertisement

Η I-TYPE 4 αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο ολοκαίνουριο στούντιο σχεδιασμού της Jaguar, στο Γκέιντον της Μεγάλης Βρετανίας –  το πιο προηγμένο παγκοσμίως όπως καυχιούνται τα μέλη της εμβληματικής μάρκας.

Το νέο μονοθέσιο έχει νέο ηλεκτροκινητήρα, κιβώτιο, πίσω ανάρτηση και μειωμένο βάρος. Μάλιστα η Jaguar κάνει λόγο για την πιο ελαφριά και πιο αποτελεσματική μονάδα ισχύος που έχει δημιουργήσει έως τώρα για το θεσμό.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε και η νέα της σύνθεση καθώς ο Αυστραλός Mitch Evans που αποτελεί σταθερό μέλος της από τη σεζόν 2016-2017 όταν και άρχισε η περιπέτεια της Formula E για τον Ιαγουάρο, θα έχει νέο teammate!

Advertisement
Advertisement

Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν έχοντας στο πλευρό του τον Βραζιλιάνο Nelson Piquet Jr και την ολοκλήρωσε με τον Βρετανό Alex Lynn. Αμφότεροι είχαν από τρεις εγκαταλείψεις και τρεις τερματισμούς, με καλύτερο πλασάρισμα την έβδομη θέση του Lynn στη Βέρνη. Αντίθετα ο Evans τερμάτισε και στους 13 αγώνες πέρυσι, πήρε τη νίκη στη Ρώμη και ήταν δεύτερος στη Βέρνη και τη Νέα Υόρκη.

Ο νέος του teammate θα είναι ο Βρετανός James Calado που έχει κάνει δοκιμές στην F1, έχει αγωνιστεί στο GP2, το GP3, την Βρετανική F3, το 2017 ήταν πρωταθλητής της κατηγορίας GTE Pro στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) ενώ φέτος πανηγύρισε τη νίκη στην ίδια κατηγορία στον 24ωρο αγώνα του Μαν.

Δείτε όσα συνέβησαν στην παρουσίαση της Jaguar I-TYPE 4 στο video που ακολουθεί…

Advertisement