Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Φωτιά στη βαθμολογία του Red Bull Air Race Series

Ελλάδα 18:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φωτιά στη βαθμολογία του Red Bull Air Race Series

ΑΓΩΝΕΣ

Φωτιά στη βαθμολογία του Red Bull Air Race Series

ΑΓΩΝΕΣ

Σε κούρσα για δύο εξελίχθηκε το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Red Bull Air Race αφού μετά την αερομαχία του Σπίλμπεργκ, μόνο οι Paul Bonhomme και Matt Hall μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο έμπειρος Βρετανός πιλότος έχει ήδη δύο πρωταθλήματα στο ενεργητικό του ενώ ο Αυστραλός φιλοδοξεί να καθίσει για πρώτη φορά στον παγκόσμιο θρόνο! Μάλιστα, η επιτυχία του στον εναέριο χώρο της Αυστρίας ήταν και η παρθενική του στο ταχύτερο μηχανοκίνητο σπορ του πλανήτη.

Μόλις πέντε βαθμοί τους χωρίζουν ενώ μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν που περιλαμβάνει δύο μόνο στάσεις, αμφότερες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: στο Φόρτ Ουόρθ και το Λας Βέγκας.

Advertisement
Advertisement

Εκτός εξίσωσης βγήκε μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του εντός έδρας ο Hannes Arch ενώ ο περυσινός πρωταθλητής, Nigel Lamb, έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό κάθε ελπίδα να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Αυτή η επαφή  με έναν εκ των φουσκωτών πυλώνων ύψους 25 μέτρων που οριοθετούν τη διαδρομή, έβγαλε τον Arch νοκ-άουτ στη μάχη του τίτλου

Αυτή η επαφή με έναν εκ των φουσκωτών πυλώνων ύψους 25 μέτρων που οριοθετούν τη διαδρομή, έβγαλε τον Arch νοκ-άουτ στη μάχη του τίτλου

Αναλυτικά η βαθμολογία:
1. Bonhomme 55 πόντοι
2. Hall 50
3. Arch 30
4. Sonka 23
5. McLeod 18
6. Lamb 17
7. Dolderer 15
8. Muroya 11
9. Ivanoff 11
10. Goulian 10
11. Chambliss 9
12. Besenyei 8
13. Velarde 0
14. Le Vot 0