Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Formula E στην Αγία Πετρούπολη;

Ελλάδα 8:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Formula E στην Αγία Πετρούπολη;

ΑΓΩΝΕΣ

Formula E στην Αγία Πετρούπολη;

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά τη Formula 1 και το Grand Prix που διεξάγεται στο Σότσι από το 2014 και το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού που επισκέφτηκε την πίστα της Μόσχας, άλλη μία ρωσική πόλη αναμένεται να φιλοξενήσει μία σημαντική διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

O Sergey Vorobyev, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Rosgonki που αποτελεί promoter του αγώνα στο Σότσι, αποκάλυψε πως γίνονται συζητήσεις με τον CEO της Formula E, Alejandro Agag, για τη διεξαγωγή ενός ePrix επί ρωσικού εδάφους.

«Προσπαθούμε να φιλοξενήσουμε έναν αγώνα της Formula E στην Αγία Πετρούπολη, αρχής γενομένης από το 2020. Δεδομένου πως εκεί θα διεξαχθούν αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA το 2020 αλλά και το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ, συζητάμε με τους διοργανωτές αυτών των events πιθανές ημερομηνίες. Στόχος μας είναι να έχουμε κάθε χρόνο αγώνα στην Αγία Πετρούπολη, αρχής γενομένης από την άνοιξη του 2020», είπε ο Vorobyev στο motorsport.com.

Το Σχέδιο Β αφορά στη Μόσχα που πρέπει να σημειωθεί πως είχε φιλοξενήσει ePrix το 2015, στην παρθενική σεζόν του θεσμού.

Advertisement
Advertisement